0rk.nl
Image default
Bedrijven

Spring een gat in de lucht met Trampolines.nl

De naam zegt het al; trampoline.nl is dé webshop voor trampolines en accessoires. De webshop kent grote verscheidenheid aan trampolines. De trampolines zijn er in verschillende vormen en inbouwmogelijkheden. Denk aan de: rechthoekige trampoline en de ronde trampoline.

Een rechthoekige trampoline met afmetingen van 153 x 214 cm is al verkrijgbaar vanaf € 269,-. Het frame van deze trampoline as verwaardigd van hoogwaardige staal met een dikte van 2,0 mm. Het PVC waar u op springt heeft een dikte van 0,35mm, waardoor het licht van gewicht is.

Ook kunt u terecht op trampoline.nl voor trampoline randen voor de veilige afsluiting van de trampoline. Voor meer toegevoegde veiligheid kunt u uw bestaande trampoline afsluiten met het speciaal daarvoor bestemde veiligheidsnet. De webshop is zeer compleet met accessoires als montage pinnen om de trampoline te verankeren in de grond.

Logeerpartijtje in de tuin? Het is mogelijk om met behulp van een trampolinetent uw trampoline om te bouwen tot een trampolinetent. Span het tentzeil eenvoudig over uw trampoline heen en u kunt onder het zeil overnachten.

Onderdelen als veren en hoezen kunnen eenvoudig los worden besteld op trampoline.nl. dit is een ideale uitkomst voor degene die een wat oudere trampoline reeds in bezit heeft en geen voorkeur heeft aan een geheel nieuwe aanschaf.

zowel Trampoline rechthoekig als de Trampoline rond zijn op te bouwen als ingraaf trampoline met een Ingraaf Frame Net. Dit net is absoluut onmisbaar wanner u uw trampoline ingraaft. Dit is een net dat onder de trampoline is gevestigd en het net zorgt ervoor dat kinderen, speelgoed en vuil niet onder uw trampoline terecht kan komen. De netten zijn al verkrijgbaar vanaf € 24,-. Het fijne net zorgt ervoor dat geen voorwerpen onder de trampoline terecht kunnen komen, maar laat wel genoeg lucht door dat er zorgeloos op de trampoline gesprongen kan worden. Kijk voor meer informatie op trampoline.nl.