0rk.nl
Image default
Bedrijven

Roestvrijstalen afwerking

RVS finish

Roestvrijstalen afwerking

Wij bieden een aantal opties wat betreft polijsten rvs, die meer veranderen dan alleen het uiterlijk van het materiaal of oppervlak. De intentie om een bepaalde afwerking te gebruiken, zal ons helpen om je de juiste opties te bieden. Bij vangeenen.nl beschouwen we vooral de kwaliteit van de afwerking, zodat we je een eindproduct geven dat aantrekkelijk is. De afwerkingen kunnen worden gebruikt voor verschillende producten, zoals keukenapparatuur, gebouwen etc. met een verscheidenheid aan uiterlijk. De keuze van de oppervlakteafwerking is ook belangrijk wanneer fabricageprocessen worden toegepast. Wij zorgen ervoor dat onze afwerkingen overal door onze klanten kunnen worden gebruikt. Voor betaalbare prijzen geven we jouw huishoudelijke apparaten en andere materialen de gewenste rvs finish. 

Er zijn in principe drie basis afwerkingen, die kunnen worden uitgebreid in zes andere afwerkingen die over de hele wereld worden gebruikt. 

Afwerking nr. 4

Het heeft een geborstelde afwerking, die kan verschillen van uiterlijk. de variaties ontstaan door verschillende glans, zoals het slijten van de schuurbanden die in deze afwerkingen worden gebruikt. Het kan handig zijn om een paar vierkante centimeters te nemen om ervoor te zorgen dat de afwerking het gewenste effect bereikt. Met dit soort afwerking heeft het eindresultaat een sterke decoratieve aantrekkingskracht zonder te reflecterend te zijn, met verminderde corrosieweerstand, omdat de groeven van de afwerking gevoelig zijn voor roest. Deze afwerking is geschikt voor huishoudelijke apparaten, kachels, auto-onderdelen en nog veel meer. 

Nr. 2B-afwerking

Het is enigszins vergelijkbaar met afwerking B die niet uit het oog springend is. Dit soort afwerkingen ziet er saai uit en zijn niet ideaal voor esthetisch gebruik. Ze zijn echter een goede keuze als uiterlijk niet belangrijk is. We gebruiken dergelijke afwerking voor apparaten in chemische fabrieken, papiermalen, was en dergelijken. 

Nr. 8 Spiegelende afwerking

Dit soort rvs finish creëren we door het oppervlak mechanisch te behandelen met een reeks van steeds fijnere lakken. Als alternatief wordt een speciale walsprocedure gebruikt die het uiterlijk van een spiegelachtige, sterk reflecterende afwerking op het product kan simuleren om de corrosieweerstand te verbeteren. Door polijsten rvs worden spleten verwijderd waar corrosieve deeltjes zich anders zouden kunnen nestelen. We gebruiken deze afwerking onder anderen voor wandpanelen, reflectoren en glanzende auto-onderdelen.

https://vangeenen.nl