0rk.nl
Image default
Beauty en verzorging

Droogshampoo. Wat is het en wat kun je ermee?

Droogshampoo wordt steeds bekender en lijkt de oplossing te zijn tegen vet haar. Droogshampoo is, zoals de naam al zegt, een shampoo die je kan gebruiken op droog haar. Je kan deze en vele andere producten kopen in een online beauty producten shop

De shampoo is makkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat je haar snel weer schoon en fris is.

Hierdoor hoef je geen lange douche-sessie te ondergaan om je haar weer mooi te krijgen, maar spuit of smeer je shampoo er in enkele seconden in en ben je weer klaar om je dag goed te beginnen.

Droogshampoo bij lang haar

Bij langer haar heb je al snel het gevoel dat je het elke dag moet wassen. Helaas is elke dag je haar wassen slecht voor je haar en je hoofdhuid. Het is niet nodig om je haar elke dag te wassen.

Eens in de 2 of 3 dagen je haar wassen is dan ook meer dan genoeg.

Het voordeel van droogshampoo is dat je het niet perse over je hele haar hoeft te gebruiken. Als je bijvoorbeeld alleen je hoofdhuid wil wassen, dan kan dat makkelijk met droogshampoo en blijft de rest van je haar droog.

Geen vervanger voor echte shampoo

Ondanks de voordelen van droogshampoo, is het geen echte vervanger voor shampoo onder de douche. In de droogshampoo zijn namelijk ook producten verwerkt, die minder goed zijn voor je haar.

Elke dag een droogshampoo gebruiken is dan ook geen goed idee. Het beste is om gewoon je haar te wassen en een enkele keer een droogshampoo te gebruiken.

https://www.prettyme.be