0rk.nl
Image default
Bedrijven

Professionele hulp die u kunt vertrouwen

Piekerpoli is een zorgvuldig samengesteld netwerk van therapeuten en psychologen. De piekerpoli werkt met goed vertrouwen, want ze kent iedere therapeut en psycholoog persoonlijk. Dit verzekert het volledige vertrouwen in de samenwerking.

De Piekerpoli is altijd bij u in de buurt met inmiddels zeven piekerpoli’s die actief zijn in zeven grote steden verspreid over het hele land. Deze steden zijn: Alphen aan den rijn, Amsterdam, Den haag, Haarlem, Houten en Zoetermeer. 

Hoe werkt het precies? De piekerpoli kunt u bellen of mailen. U kunt ook online een afspraak maken. Na een snelle intake, waar wordt gekeken naar de huidige situatie en de doelen die we vaststellen, gaat het proces aan de gang.

Psycholoog Amsterdam

Wanneer u woonachtig bent in Amsterdam en op zoek bent naar een goede psycholoog die u kunt vertrouwen, dan kunt u het overzicht snel verliezen. Er zijn wel meer dan 230 psychologen actief in de omgeving Amsterdam. Hier kunt u terecht voor, stress, burn-out, EMDR en relatietherapie.

Psycholoog Den Haag

Mensen die woonachtig zijn in Den Haag hebben tevens een groot aanbod van psychologen in de buurt. Voor goede psychische hulp onder lange wachtrijen is er de Piekerpoli in Den Haag. U kunt in Den haag terecht voor hulp op alle gebieden, maar de aanvullende specialisaties van de Piekerpoli Den Haag zijn: EMDR, IEMT, NLP therapie en hart coheratie.

Patiënten van Piekerpoli zijn positief over de begeleiding die ze hebben ontvangen: “De begeleiding hielp mij de situatie in een breder perspectief te zien. Ik heb meer geleerd om op mezelf te vertrouwen en niet te zoeken naar één waarheid. Ik heb de sessie als prettig en ontspannen ervaren, en het gevoel dat ikzelf aan het roer van m’n leven sta.”

Wil u ook weer controle over uw eigen leven terug? Kijk voor meer informatie op de website Piekerpoli.nl