0rk.nl
Image default
Vervoer en transport

Terrasopslag (lounge)meubilair voor horeca opslagruimte Roermond

Kale terrassen zijn verleden tijd. Tegenwoordig maakt bijna iedere horecaondernemer met een terras daar gebruik van om extra klanten te trekken. De ‘gewone’ cafés beginnen nu ook met het plaatsen van loungemeubilair, maar ook de cafetaria’s willen tegenwoordig een sfeervol terras. Niets is te gek om het de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken.

Meer omzet horeca door gastvrijheidsbeleving

Mensen voelen zich snel thuis in een gastvrije omgeving. Ze blijven langer zitten en spenderen ook meer. Hoogstwaarschijnlijk komen ze ook graag nog eens terug in je horecagelegenheid als het terras en je horecameubilair er uitnodigend uit ziet. Het type meubilair in je horecaconcept is van invloed op het gedrag van de gasten en de uitstraling van je zaak. De tijd van makkelijk stapelbare plastic stoelen en tafeltjes is eigenlijk wel voorbij. Vanaf het voorjaar tot in het najaar valt meer omzet te verdienen met mooi (lounge)meubilair op je terras.

Loungemeubilair horeca opslaan in de winter

Misschien ben je bezorgd over de eventuele kosten voor winteropslag. Zeer waarschijnlijk draai je in het voorjaar en de zomer veel meer omzet met mooi en gezellig terrasmeubilair. Je trekt meer bezoekers die langer blijven en meer spenderen. De opslagkosten in de winter wegen dan niet op tegen de extra inkomsten die je de rest van het jaar genereert. Voordelige opslagruimte Roermond nodig voor je horecaterras? Schakel de opslagservice van BOOBOX in en laat een of meerdere opslagboxen direct voor je café of restaurant bezorgen. Je hoeft verder niets te regelen. Je hebt geen vergunning nodig als je voor een aantal uren opslagboxen van BOOBOX laat plaatsen. De opslagboxen worden bezorgd, opgeslagen en retourbezorgd wanneer jij dat wilt.

Hoe werkt terrasopslag voor horeca?

Bestel via de website van BOOBOX heel gemakkelijk en 24/7 het gewenste aantal opslagboxen. 1 BOOBOX opslagbox past precies op de parkeerplaats van 1 personenauto en heeft een inhoud van +/- 7,5 m3. BOOBOX bezorgt opslagboxen door heel Limburg en grote delen van Noord-Brabant. Het enige wat je zelf hoeft te doen is inladen en je horecameubilair wordt opgeslagen. Heb je na de winter je terrasmeubilair weer nodig? Je retouropdracht plan je eenvoudig online en BOOBOX bezorgt de opslagboxen met je terrasmeubilair weer netjes voor de deur van je restaurant, café of cafetaria. Het enige wat jij zelf nog hoeft te doen is uitladen.

Wat kost terrasopslag voor horeca?

BOOBOX bezorgt opslagruimte aan het restaurant, café of cafetaria, en regelt opslag en transport. Je bespaart daarmee dus kosten op de huur van een verhuiswagen of aanhanger. En, je bespaart op de kosten voor benzine en waardevolle tijd met heen- weer rijden. Opslagruimte Roermond aan het zoeken voor je horecaterras? Vanaf € 69,- per maand huur je al een opslagbox van BOOBOX. Meer weten over zomer- en/of winteropslag van BOOBOX? Wil je weten waar je de opslagservice van Boobox nog meer voor kunt inzetten?

Bezoek de website www.boobox.nl en lees zelf hoe eenvoudig en goedkoop het is. Wil je nog niet meteen een bestelling plaatsen? Een onlineofferte aanvragen doe je eenvoudig en makkelijk online. Heb je liever telefonisch contact omdat je wensen en/of situatie afwijkend zijn? Bel BOOBOX via telefoonnummer: 0475-476319 of stuur een mail naar info@boobox.nl

https://boobox.nl/