Opvouwbare tassen, wat zijn het en wat zijn de voordelen?

Het succes van hoogwaardige of promotieartikelen komt uit alle aspecten. Dit hangt meestal af van je doelen als organisatie. Als je bijvoorbeeld een geweldige ‘’wow’’ factor wilt creëren, kun je luxe hightech-productengebruiken. Wil je de komende jaren promotionele producten aantrekken, kies dan voor praktische consumentenproducten. Het opvouwbare tasje is iets waar veel mensen als laatste aan denken, maar is om veel redenen de perfecte oplossing. Wij hebben alle voordelen van opvouwbare tassen op een rijtje gezet.

Opvouwbare tassen zijn ongelooflijk praktisch.

Zoals eerder vermeld, zijn opvouwbare tassen een praktisch consumentenproduct. De reden waarom het kan worden gebruikt als promotiemiddel is eenvoudig. Een tas is een item dat de ontvanger herhaaldelijk kan gebruiken. Als het logo of de naam op de handtas staat, betekent dit dat jouw naam en logo herhaaldelijk verschijnen. Promotionele artikelen leveren daarmee een positieve bijdrage aan de recall-waarde van het merk. Dit zal op termijn ook helpen om de naamsbekendheid te vergroten.

Verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren.

Opvouwbare tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een opvouwbare katoenen tas voor een duurzame uitstraling. Opvouwbare tassen kunnen op verschillende manieren worden bedrukt. Het wordt meestal op het zakje gedrukt zodat uw logo en / of tekst duidelijk zichtbaar is wanneer het zakje is gevouwen.
Opvouwbare tassen zijn items die in elke winkelstraat worden gebruikt. Het voordeel hiervan is dat ze vol zitten met andere mensen. Zo wordt je bedrukte boodschappentas niet alleen gezien door de ontvanger, maar ook door de omringende menigte. Daarom is de dekking van deze actie hoger dan u aanvankelijk dacht. In veel steden zijn winkels 7 dagen per week geopend, dus in principe 7 dagen per week te zien.

Opvouwbare tassen laten bedrukken.

We noemden het net al even, je kunt opvouwbare tassen laten bedrukken met ieder gewenst logo. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat iedereen jouw logo ziet wanneer jij aanwezig bent in de winkelstraten. Het laten bedrukken van opvouwbare tassen is tegenwoordig al lang niet meer zo ingewikkeld als het geweest is. Tegenwoordig kun je alles heel erg makkelijk online regelen. Met een paar clicks is het gedaan. Waar je uiteraard wel voor moet zorgen, is dat je een logo paraat hebt dat je op de tassen wilt laten drukken.
Een andere zaak om op te letten, is dat het logo ook daadwerkelijk past bij de uitvoering van de tas. Er zijn bijvoorbeeld bepaalde kleuren die niet echt heel goed samengaan. Meestal kun je online een zogeheten ‘’pre-uitvoering’’ zien van de tas. Soms is er gebruik gemaakt van 360 product fotografie, waardoor je de tas ook visueel kunt draaien.
Het is ook belangrijk rekening te houden met kleurmarketing, en niet om te gaan voor je eigen lievelingskleur. Kleuren roepen namelijk bepaalde gevoelens op bij mensen, iedere kleur heeft een andere werking. Deze moet uiteraard wel corresponderen met waar jouw bedrijf of promotiecampagne voor staat. Wanneer je dit soort kleine zaken goed onder controle hebt dan kunnen bedrukte opvouwbare tassen nog wel eens de sleutel zijn naar jouw succes!