0rk.nl
Image default
Geschenken

Een ballonvaart als verrassing voor je vriend of vriendin

Op zoek naar een leuke activiteit met een groepje vrienden of ben je eerder aan het uitkijken naar een romantisch uitje met je vriendin? Wel, met een ballonvlucht zit je altijd goed. Alleen, met zijn tweetjes of in groep: alles kan.

Maak eens een unieke ballonvlucht mee

Ballonvaren is een plezier voor iedereen, toch zijn er al bij al nog maar weinig mensen die al een ballonvlucht meegemaakt hebben. Jammer, want de prijs van een ballonvlucht valt heel goed mee en het is een unieke ervaring. Samen de lucht ingaan, terwijl de warme lucht de ballon de hoogte injaagt is spectaculair. Het is een rustgevende manier van vliegen, die toch wel wat adrenaline met zich meebrengt.

Iedereen kan ballonvaren

Werkelijk iedereen kan ballonvaren. De besturing laat je immers aan een ervaren piloot over. Bij C-AIR Ballonvaarten vlieg je mee met de Belgisch kampioen en ben je dus in uiterst betrouwbare handen. De zaakvoerder heeft al honderden vluchten op de teller en kent het Belgische luchtruim vanbinnen en van buiten. Er wordt resoluut gekozen voor kwalitatief materiaal en de nodige veiligheidsmaatregelen worden in acht genomen. Zo wordt een ballonvlucht een ontspannen activiteit.

Ballonvluchten in gans België

Waar je met de ballon kunt vliegen? Overal in België. De thuisbasis van C-AIR Ballonvaarten ligt in Sint-Niklaas, maar je kunt in het hele land ballonvaren. Je ontdekt alle mogelijke programma’s op de website van het bedrijf. Je ziet er ook gelijk wat de trip kost. Het is al snel een dagje uit, want met een ballonvaart ben je toch wel een uur of 5 bezig. Van het klaarmaken van het materiaal tot het hapje en het drankje achteraf. Ideaal voor een teambuilding of voor een romantisch dagje uit met de vriendin. Heel wat ballonvluchten worden dan ook als geschenk gegeven en al meermaals werden er dames ten huwelijk gevraagd hoog in de lucht. Weglopen is alvast geen optie.

Zit je nog met vragen, wil je meer weten over ballonvaren of wil je een prijs op maat voor je groep? Neem een kijkje online, bepaal welke ballonvluchten je interesseren en stuur de zaakvoerder een mailtje. Binnen de 48 uur ontvang je een antwoord en voor je het weet zit je in een luchtballon. Voor een hele schappelijke prijs zweef jij in de lucht, terwijl de wereld onder je passeert. Genieten met een grote G, dat geven we je op een briefje.

https://www.cair-ballonvaart.be/ballonvaart-cadeaubon/