0rk.nl
Image default
Geschenken

Whisky glazen nodig?

Heeft u al een tijdje het idee in uw hoofd om uw whisky glazen collectie uit te breiden? Maar wilt u eens wat aparts? Iets wat niemand anders heeft? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van onze webshop. Wij garanderen u dat er eigenlijk altijd wel een whisky glas naar uw smaak bij zit. Onze glazen komen stuk voor stuk uit het prachtige Bohemen, te Tsjechië. Hier wordt alles nog met pure ambacht gemaakt, de kristalglazen worden nog met de hand geblazen. Dit zorgt niet alleen voor een eigentijdse uitstraling, maar ook voor een geweldige kwaliteit. Hierdoor kunnen de glazen aardig tegen een stootje en komen ze nog steeds als nieuw uit de vaatwasser.

Whisky glazen – lekker snel in huis

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons grote assortiment aan whisky glazen? En heeft u al snel wat leuks gevonden voor bij uw collectie? Maar heeft u het niet zo op online bestellingen of wilt u helemaal niet zo lang wachten? Wees dan gerust. Bij onze webshop heeft u uw whisky glas altijd heerlijk snel in huis. Op werkdagen voor 15.00 besteld, betekent de volgende dag al in huis. Ook over de betaling hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken. U betaalt bij ons gewoon als het u uitkomt. U kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen via Afterpay. Dat is ook fijner voor de mensen die online shoppen toch altijd een risico vinden. Zo heb je eerst de producten in huis, voor de betaling.

Whisky glazen – zelf afhalen

Woont u in de buurt van Utrecht en heeft u uw favoriete whisky glas al uitgezocht bij ons? U kunt er ook voor kiezen om uw glazen zelf af te halen in onze locatie te Maarssen. Zo kunt u de producten eerst zelf bekijken en vasthouden en misschien ziet u nog wel wat anders wat u leuk vindt!

http://www.whiskeyglazenshop.nl

Related posts

Wachten op het nieuwe wondertje

De beste kerstpakketten bestel je online

Opvouwbare tassen, wat zijn het en wat zijn de voordelen?