0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Makkelijk en snel online uw proefschrift laten drukken

Uw proefschrift drukken is iets waar u als het goed is naar uitkijkt wanneer u klaar bent met het schrijven ervan. Het is echter belangrijk dat u deze laatste stap niet onderschat: de vormgeving zorgt voor een groot gedeelte voor de eerste indruk die een lezer van uw proefschrift of thesis krijgt. Een professioneel uiterlijk dat aansluit bij de inhoud van uw proefschrift: dat is ons doel!

Uw proefschrift laten drukken

Wij helpen u graag op weg om de laatste hand aan uw proefschrift te leggen en deze dusdanig vorm te geven dat u het met een goed gevoel bij ons kunt laten afdrukken. De voorkant van uw document geeft de lezer een eerste indruk en moet dus met zorg worden vormgegeven. Onze creatieve grafische designers ontwerpen voor u, gratis en volgens uw persoonlijke wensen, een omslag die aansluit op de inhoud van uw document.

Wanneer u de opmaak van uw proefschrift liever zelf verzorgt, staan onze medewerkers ook voor u klaar voor advies of hulp bij vragen.

Voordat uw document door ons wordt afgedrukt wordt het nog eens zorgvuldig door ons gecontroleerd. We zorgen dat de kleurdekking correct is en dat alles netjes binnen de aangegeven marges valt.

Zodra dit allemaal in orde is wordt er een proefdruk gemaakt. Deze eerste versie wordt door ons voorzien van omslag en wordt ingebonden naar u opgestuurd. U ontvangt deze proefdruk binnen één werkdag en kan vervolgens controleren of deze versie door kan als definitief, zodat we kunnen starten met het afdrukken ervan.

Waar vind ik meer informatie?

Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden die wij aanbieden voor het drukken en vormgeven van uw document. Wij zijn vijf dagen (maandag t/m vrijdag) per week zowel telefonisch als per e-mail te bereiken voor advies of voor het beantwoorden van vragen omtrent (het drukken van) uw proefschrift.

Ook onze grafische medewerkers staan u graag te woord, ook wanneer u de vormgeving van uw proefschrift liever zelf verzorgt. Zij geven u graag advies betreft de opmaak van uw document.