0rk.nl
Image default
Geschenken

Ballonvaren en de angsten

Wat zijn zoal de angsten van het ballonvaren. Er zijn verschillende factoren waar mensen een angst van kunnen hebben, waaronder de: onwetendheid, hoogtevrees, vliegangst. Dit zijn nog maar enkele factoren waar mensen schrik van kunnen hebben. Hieronder kan je een aantal verklaringen terugvinden van Dries en Jürgen die voor de eerste keer zijn meegevaren met ons. Dries deed een ballonvaart Sint-Niklaas en Jürgen ballonvaart Antwerpen.

Ballonvaren – verklaring van Dries 19/10/2020:

Vorige week ben ik voor het eerst gaan ballonvaren, het was een fantastische ervaring. In het begin had ik er een beetje schrik van, maar eens we van de grond waren was de schrik weg en heb ik ten volle genoten.

Wij begonnen aan een prachtige tocht over de mooie Vlaamse velden. Na een ballonvaart van 1 uur zijn we rechtopstaand geland op een grasveld in de omgeving van Sint-Niklaas.

Zelf heb ik hoogtevrees, ik durf zelf niet op een ladder. De mensen van C-Air hebben me zeer goed begeleid om deze angsten te overwinnen.
Na de ballonvlucht namen ze ook nog de tijd om met iedereen nog een glas te drinken en gezellig na te kaarten over de luchtballonvaart.

Als je zelf nog vragen hebt aangaande het ballonvaren of je wenst meer info neem even met hun contact op, zij helpen je graag verder.

Ballonvaart Antwerpen  – verklaring van Jürgen 05/09/2020:

Ik had me altijd voorgenomen dat ze mij nooit in een luchtballon zouden krijgen. Van het woord ballonvaren kwamen de haren al recht op mijn arm.

Toch heeft mijn vriendin voor mij een ballonvaart geboekt met vertrek vanuit Antwerpen. Dit was voor mij de eerste ervaring in een luchtballon en ik was aangenaam verrast eens we in het luchtruim gingen. Zelf woon ik in Antwerpen, dus ik was ook vastbesloten boven Antwerpen te varen.

Ballonvluchten bleek duidelijk niets om schrik van te hebben. Ballonvaart Antwerpen was een unieke ervaring we zweefden boven de velden en hadden uitzicht op: de Haven, de Groenplaats, het Zuid, de Schelde…

Na een ballonvlucht van 1:30 bracht de piloot ons veilig aan de grond in Brasschaat.

Heb jezelf ook interesse in het ballonvaren of wil je je ballonvaart Antwerpen beleven?
Wij helpen je graag verder met al je vragen.

https://www.info-ballonvaren.be