0rk.nl
Image default
Bedrijven

Monitorarm

Monitorarm

Ergonomischevoorzieningen worden steeds populairder bij bedrijven in elke branche. Het is dan ook de moeite waard om voor uw onderneming op zoek te gaan naar mogelijkheden die werken mensvriendelijke en gezonder maken. Een prachtig voorbeeld hiervan is een monitorarm. De voordelen van zo’n arm reiken ver. Een overzicht: 

  • Voorkomen van rug- en nekklachten. Dankzij een betrouwbare computerarm kunt u nek nn rugklachten drastisch verminderen, zowel op de korte als op de lange termijn. 
  • Veel efficiënter werken. Een dergelijke arm maakt het ook veel eenvoudiger om efficiënt te werken, aangezien het eenvoudiger is om een ander persoon met u mee te laten kijken, wat vooral in samenwerkingsverbanden of teamopdrachten erg belangrijk is. 
  • Meer ruimte creëren in de werkplek. Daarbij is een dergelijke computerarm een goede zaak aangezien u deze altijd weer kunt draaien, waardoor er extra werkruimte ontstaan als u er geen nood aan heeft! 
  • Een professionele look geven aan uw werkplaats. Een computerarm oogt daarbij erg stijlvol en professioneel in uw zakelijke interieur. Dankzij zijn eigentijdse look past een dergelijke voorziening perfect in zowat elk soort kantoor!

De monitorarm combineren met andere voorzieningen 

Een voordeel van de computerarm die toch wat meer uitleg verdient is het feit dat die met andere voorzieningen gecombineerd kan worden. Kabelmanagement is een factor die het camoufleren van kabels omvat, maar bepaalde voorzieningen wil je juist wel tot uiting laten komen op je werkplek – zoals een stijlvolle computerarm. Ook bestaat er voor elk soort monitor een goede oplossing. Zo zijn er mogelijkheden voor werkplekken die twee monitors hebben, en zelfs opties voor werkplaatsen die over drie tot wel zes monitors beschikken. Het resultaat is een professionele look, die toch ietwat stijlvol oogt dankzij het gebruik van een vernieuwende voorziening! 

Kwaliteit is troef bij een computerarm 

Een computerarm is een volwaardige uitbreiding van uw huidige werkplek, en het is dan ook belangrijk om voor het juiste model te kiezen. De mogelijkheden zijn divers, maar altijd kunt u rekenen op kwaliteit als u kiest voor een vooraanstaand merk. Naast een goede duurzaamheid is ook de afwerking van de producten uitstekend, waardoor uw werkplek niet enkel doeltreffender maar ook professionele en aangenamer oogt. Beroep doen of advies om de beste ergonomische oplossing voor uw bedrijf te vinden is dus zeker en vast de moeite waard!

Bent u benieuwd wat Human Office voor uw kantoor kan betekenen? Onze specialisten komen graag bij u langs voor een afspraak. 

https://www.humanoffice.nl/producten/Monitorarmen