0rk.nl
Image default
Bedrijven

Flosverlichting – design in alle soorten en maten

Flosverlichting – design in alle soorten en maten

Flos is een van de meest vooraanstaande merken van designverlichting tegenwoordig. Het gaat om een Italiaans familiebedrijf (opgericht in 1962) dat verlichting biedt in alle mogelijke maten en soorten, waarbij vernieuwende technologieën en moderne materialen gebruikt worden. Op die manier krijgt u de mogelijkheid te kiezen voor verlichting die op alle mogelijke vlakken aan de verwachtingen voldoet, en natuurlijk altijd een beetje die unieke, Italiaanse atmosfeer teweegbrengt die zo typerend is voor het merk. Wat kunt u nu van Flosverlichting verwachten? 

Flosverlichting voor elk soort inrichting en bedrijfssituatie 

Geen enkele ruimte of pand kan zonder degelijke verlichting die zowel stijlvol als functioneel is. Elk hotel, showroom of andere zakelijke ruimte heeft nood aan lampen die bijdragen tot het doel ervan. De Skygarden en Smithfield lampen zijn nog maar enkele voorbeelden van mogelijkheden binnen het Flos aanbod.

Altijd is de Italiaanse uitstraling aanwezig bij de Flos verlichting, en dat garandeert een rustgevende en sfeervolle indruk in uw winkel of bedrijf, wat natuurlijk van groot belang is als u wilt dat uw klanten zich op hun gemak voelen. Ook is Flos verlichting erg duurzaam, waardoor u zowel uw eigen portemonnee als het milieu een plezier doet met uw investering.  Van lampen voor uw horecazaak tot een functionele verlichting voor uw bedrijfsgebouw, Flos is een merk dat altijd een oplossing kan bieden. De traditionele Italiaanse eigenschappen komen dan wel altijd een beetje terug bij elk soort lamp – toch is er heel wat variatie mogelijk, waardoor u uw bedrijfspand precies de look en feel kunt geven die u wenst! 

 

De voordelen van Flos lampen

 

Bij Powerlight Powerlight is dé aanbieder van Flos verlichting, mede dankzij het uitgebreide aanbod dat verkrijgbaar is. De klant staat daarbij altijd centraal, waardoor u altijd kunt rekenen op professioneel advies en maatwerk. Ook duurzaamheid is een eigenschap die van groot belang is bij uw professional en dat maakt het kiezen voor goede Flos verlichting natuurlijk nog veel eenvoudiger én aangenamer! 

https://power-light.nl/merken/flos/