0rk.nl
Image default
Bedrijven

Met deze tips maak jij je tuin gezelliger

De tuin, voor velen een plek om tot rust te komen. Zeker in de zomermaanden is de tuin een plek om zowel in de middag – als in de avonduren lekker lang door te brengen. Of u nu een grote tuin heeft of een klein stadstuintje, met een aantal accessoires en meubels kunt u van uw tuin een klein paradijs te maken. Met deze tips kunt u inspiratie opdoen om uw tuin gezelliger te maken!

Meubels voor in de tuin

Een van de meest bekende trends in de tuinwereld is wel de veranda. We zijn ze de afgelopen jaren steeds meer gaan zien. Een veranda is er in vele soorten uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan houten veranda’s of aluminium veranda’s. Ook kunt u uw veranda volledig op maat laten maken, zodat deze volledig op uw wensen is afgestemd. Daarnaast zijn pergola’s ook een echte eyecatcher voor in uw tuin. U kunt uw pergola bijvoorbeeld versieren met klimop, hangplanten of een druivenplant.

Daarnaast is de loungebank tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit de meeste tuinen. Een fijne lounge set is een echte investering en kunt u vaak het hele jaar door laten staan in uw tuin. In de zomermaanden is een loungehoek dan ook een ideale plek om tot rust te komen. Bij een loungehoek horen daarentegen ook salontafels. Afhankelijk van de grootte van uw tuin en van uw loungehoek zijn er vele soorten salontafels beschikbaar, passen bij uw loungebanken.

Decoratie voor in de tuin

Hangplanten zijn geschikt voor zowel grote als kleine tuinen. U kunt ze ophangen bij uw veranda, aan een pergola of aan de muur. Ze zorgen daarnaast voor een speelse sfeer in uw tuin. Afhankelijk van uw smaak en voorkeuren kunt u uw decoratie afstemmen op de kleuren die u graag ziet in uw tuin. Enkele kleurentrends die vaak gezien worden in tuinen zijn kleuren als groen, beige en wit.

Bent u eerder op zoek naar tuininspiratie voor een kleinere tuin of voor een balkon? Dan zijn vloerkleden en kussens wellicht een aankleding voor uw tuin. Vloerkleden en kussens kunnen uw tuin een knusse uitstraling geven. Zeker in de zomermaanden komen deze goed van pas. Zoek wel naar waterbestendige kussens.

https://degoedkoopsteveranda.nl/