0rk.nl
Image default
Bedrijven

Ingebroken bij je bedrijf

Je hele winkel leeg geroofd en heeft de crimineel niets laten liggen, dit is voor de ondernemers met een eigen bedrijf een hel om te horen. Gelukkig kun je dit soort praktijken gemakkelijk voorkomen met een goed werkend alarmsysteem en een beveiligingscamera. Mocht er dan iemand je ongewenst je pand binnenkomen zal de politie er meteen van op de hoogte zijn. Daarnaast kun je met een bewakingscamera gemakkelijk dieven betrappen op het heterdaad. Denk maar eens na over spullen die in je winkel gestolen worden terwijl je even niet oplet. Een pakje kauwgom of zelf sierraden die met gemak de zak in glijden. Dit kan allemaal gemakkelijk voorkomen worden.

Alarmsystemen zijn tegenwoordig bijna overal wel terug te vinden in winkels die waardevolle spullen hebben staan. Waarom zou videobewaking dan niet overal terug te vinden zijn. Het mag misschien wel wat kosten, maar het kan op de lange termijn een investering zijn die meer ‘oplevert’ dan dat het kost. Denk aan alle schade die je kunt voorkomen door goede beveiliging te hebben met camera’s.

Nadat je een goede camera opgehangen hebt moet je beginnen met je beveiligingscamera testen. Straks is de camera verkeerd opgehangen en zie je niet wat je wil zien, dan is het weg gegooid geld. Zorg dus voordat je winkel opengaat dat het apparaat al hangt en getest is. Zo voorkom je gemakkelijk dat wat gestolen wordt uit je winkel.

Samen met een alarmsysteem is het een perfect combinatie tegen inbrekers. Mochten inbrekers toch binnenkomen en proberen om jouw eigendommen te stelen dan kun je dit allemaal vast leggen met de camera’s die er al hangen. Aan de hand daarvan wordt het ook voor de politie een stuk eenvoudiger om de criminelen op te sporen. Het is natuurlijk geen garantie dat de criminelen gevonden worden, maar het maakt de kans zeker wel groter.

http://onlinecamerashop.nl