0rk.nl
Image default
Bedrijven

Houten paardenstal laten bouwen

Wil jij een houten paardenstal laten bouwen voor jouw paard? Prubo Paardenstallen staat voor je klaar om dit te doen. Ik heb ook onlangs een nieuwe paardenstal laten bouwen, en ik raad het je echt aan om dit bedrijf er voor in te schakelen. Bij Prubo weten ze heel goed dat jij uiteraard het beste voor jouw paard wilt, en dat jij zelf weet wat het beste voor jouw paard is. Daarom wordt de stal altijd volledig gebouwd naar jouw wensen.

Diverse soorten stallen

Je kunt bij Prubo Paardenstallen diverse soorten stallen laten bouwen. Zo kun je kiezen uit een buitenstal, een binnenstal met gangpad, een schuilstal of speciale merrieboxen. Bij het maken van de bouwtekening wordt altijd volledig rekening gehouden met jouw wensen. Daarnaast maken ze altijd gebruik van betonnen wanden van minstens 7,5 cm. Hierdoor weet je helemaal zeker dat jouw paard altijd veilig staat en zich niet kan bezeren in de stal.

Het grote voordeel van Prubo is dat ze ook showmodellen hebben staan. Je kunt gerust op afspraak bij ze langskomen om hun vakwerk te bekijken. Onder het genot van een kop koffie of thee ga je dan gelijk met ze in gesprek om jouw wensen door te spreken. Op basis daarvan worden er een vrijblijvende bouwtekening en offerte voor je opgesteld. Je kunt dan zelf bekijken of dit je bevalt, en je een houten paardenstal wilt laten bouwen door dit bedrijf.

Vraag gelijk een offerte aan

Kijk gerust op de website van Prubo Paardenstallen voor meer informatie over de stallen die zij bouwen. Je kunt daarnaast ook direct een offerte aanvragen via de website. Heb je nog vragen over de stallen of de dienstverlening? Neem dan gerust contact met ze op. Ze vertellen je graag meer over de diverse paardenstallen!

https://www.prubo.nl/

Related posts

Hoe voorkom je kortsluiting

Hoveniersbedrijf Schmidt is een betrouwbare partner voor hoveniersdiensten

Zo vind je snel de perfecte SEO cursus