0rk.nl
Image default
Bedrijven

Conflicten oplossen met een mediator in Gouda

Conflicten opgelost dankzij de mediator

Toen mijn ex-vrouw en ik een jaar geleden gingen scheiden, waren we het erover eens dat we een mediator nodig hadden. We gingen voor een mediator in Gouda, onze woonplaats. Gabriëlle Gijsberts heeft ons enorm goed geholpen. Dankzij haar zijn we goed en respectvol uit elkaar gegaan. We gaan ook nu nog respectvol met elkaar om, wat ontzettend fijn voor ons en voor de kinderen is.

Mediation bij een scheiding

Dankzij Gabriëlle Gijsberts, de mediator in Gouda, hebben we geen advocaat nodig gehad. Dat scheelde ons een hoop stress en geld. Door de goede begeleiding van Mediation Brooklyn Bridge werden onze onenigheden (dat waren er nogal wat) beter opgelost. Alleen hadden we dat niet kunnen doen. De mediator kwam met een oplossing waar we allebei tevreden mee waren. Tijdens het eerste gesprek was het al duidelijk te merken dat zij al meer dan 20 jaar ervaring heeft in scheidingsmediation. Daarnaast is ze ook gespecialiseerd in arbeidsmediation.

Familierecht

Wat Gabriëlle de ideale mediator voor relatie conflicten maakt, is dat zij veel kennis heeft over familierecht. Ze is een gecertificeerde en MfN-geregistreerde mediator. Het fijne aan een mediator is dat ze geen kant kiezen. Ze zijn volledig neutraal en onafhankelijk en kiezen dus geen kant. Dat gaf ons beiden het vertrouwen en de vrijheid om alles aan haar te vertellen. Alles wat wij niet met elkaar durfden te bespreken, maakte zij vervolgens op een prettige manier bespreekbaar.

Een echte aanrader

Als er relatieproblemen of arbeidsconflicten in uw leven spelen, raad ik het u absoluut aan om met de mediator in Gouda te praten. De mediation zorgt voor een enorme opluchting bij iedere partij. Dankzij de mediator kunt u compromissen sluiten waar iedereen tevreden mee is. Daardoor is een advocaat niet nodig, wat toch een hoop stress en narigheid scheelt.

https://mediationbb.nl/mediator-gouda/

Related posts

De opvang van uw kind

Woolskins: wollen deken baby voor comfort in de winter en zomer

Automatisering in de 21e eeuw