0rk.nl
Image default
Bedrijven

Mijn ervaring met hypnotherapie

Een aantal weken geleden besloot ik te stoppen met roken. In eerste instantie leek het me onmogelijk, ik was al jaren verslaafd. Ik woon in Nijmegen en ben daarom op zoek gegaan naar een hypnotherapie in Noord-Brabant. Van een goede vriend hoorde ik namelijk dat hypnotherapie kan helpen bij het stoppen met roken.

Gestopt met roken

Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik ben dus echt gestopt met roken. Ik heb er niet eens meer behoefte aan. Na de eerste hypnotherapie sessie merkte ik al verschil. Tijdens het intakegesprek besprak ik met de therapeut hoe mijn sessies eruit gingen zien. Hypnose leek mij behoorlijk spannend. Tijdens mijn eerste sessie werd ik onder vrijwillige hypnose gebracht. Dat was heel anders dan ik dacht. Het voelde eigenlijk net als wanneer ik me even verlies in goede muziek of een spannend boek. Tijdens de behandeling was ik dus degene die de controle hield, dat is erg prettig.

Terug naar vroeger

Tijdens mijn hypnotherapie in Noord-Brabant leerde ik mijn ware gevoelens kennen en waar deze vandaan komen. Het maakte meer los dan ik had gedacht. Ik ging terug naar gebeurtenissen uit mijn jeugd. Daarvan had ik totaal niet verwacht dat het ook maar iets met mijn verslaving aan nicotine te maken had. U leert zichzelf tijdens hypnotherapie echt kennen. Dat heeft mij geholpen om veranderingen in mijn leven in te zetten.

Mijn therapeut in Noord-Brabant

Ik ben erg tevreden over mijn therapeut, Corrie van Pinxteren. Ze heeft een groot empathisch vermogen en geeft de persoonlijke aandacht die u nodig heeft. De hypnotherapie sessies zijn altijd erg prettig en ontspannen. Natuurlijk is het niet altijd fijn om geconfronteerd te worden met bepaalde gebeurtenissen, maar het is wel fijn om deze te verwerken. Ik raad hypnotherapie aan iedereen met bijvoorbeeld een verslaving, trauma’s of andere klachten aan.

https://www.veerkrachtcounseling.nl/

Related posts

Verlichting voor ieders wens en smaak

Bedrijfsrecherche inschakelen

Een goedkope boxspring kopen?