0rk.nl
Image default
Marketing

Heer en meester in digitale klantcommunicatie

Je kunt op zoveel manieren digitaal communiceren met je doelgroep, dat het soms moeilijk wordt om overzicht te houden over al je communicatiemiddelen en –boodschappen. De mailbox beheren met klachten en tips lukt nog net en die digitale mailing volgens planning de deur uitdoen lukt je ook nog wel, maar langzaamaan merk je dat je wat hulp kunt gebruiken bij je digitale inspanningen om je doelgroep te bereiken. Qyn zorgt voor oplossingen in jouw digitale zoektocht.

Een oplossing voor elke organisatie; zowel klein, als groot

Digitale oplossingen zijn er voor zowel kleine als grote organisaties. Je kunt zelfstandig ondernemer zijn met een klein winkeltje in alles wat met chocolade te maken heeft. Als je dan een beperkte etalageruimte hebt, wil je al je producten wel de aandacht kunnen geven die ze verdienen. Je kunt niet alleen je assortiment, maar ook je ambachtelijke productieproces laten zien aan je klant. Je kondigt speciale proeverijen in de winkel aan, brengt je website groot in beeld en laat je klant zich hier vervolgens aanmelden of zich inschrijven voor je nieuwsbrief. Met jouw liefde voor chocola en de ontwikkeling van nieuwe chocoladeproducten wil je je niet bezig hoeven houden met digitale zaken. December staat weer voor de deur en je hebt het al druk genoeg in dit seizoen.

Uitbesteden digitale zorgen

Met een goed basisproduct voor al je digitale kanalen ben je bij een bedrijf als Qyn aan het goede adres. Je kunt bedrijven die al eerder met hen in zee zijn gegaan zien en ook hun toepassingen bekijken. Zo weet je snel of er iets van jouw gading bij zit. Vind je niet direct wat je zoekt? Dan kun je altijd contact met ze opnemen, of jouw wensen uitvoerbaar zijn. Ze zullen altijd hun best doen om hun mogelijkheden uit te breiden of om te bouwen naar jouw digital signage benodigdheden.