0rk.nl
Image default
Tweewielers

Grande Retro Scooters

Als je een scooter wilt rijden zonder teveel geld uit te geven hoef je niet meteen naar een tweedehands scooter te kijken. Voor minder dan 1000 euro kun je al een splinternieuwe scooter kopen! Wat krijg je voor dat geld? Met de Grande Retro scooter krijg je veel meer scooter dan je denkt!

 

Italiaans design uit China

De Grande Retro scooter heeft die prachtige retro look van de klassieke Italiaanse modellen. Mooie ronde vormen, een comfortabele instap en veel chroom. De Grande Retro scooter komt alleen niet uit Italië, maar wordt gemaakt in China. Daarmee spaar je veel kosten uit en krijg je een luxe ervaring voor een budget prijs!

 

Niet elke budget scooter is gelijk

Hoewel er veel goedkope scooters op de markt zijn zit er wel degelijk verschil tussen alle merken en modellen. De Grande Retro scooter wordt netjes geassembleerd waardoor je een veilige en duurzame scooter koopt. Daarnaast is de techniek helemaal in orde met een 50cc cilinder inhoud en een 4-takt motor die vrijwel geen onderhoud vergt. De elektrische starter maakt rijden een kwestie van een druk op de knop en een draai aan het handvat!

 

Grande Retro scooter met grootste afwerking

Je krijgt veel waar voor je geld met de Grande Retro scooter. De zitting is ruim voldoende voor twee personen, onder de zitting heb je ruimte voor bijvoorbeeld een kettingslot, en er zit standaard een bagagerek aan de achterzijde. De overkapping is van kunststof waarmee de scooter opvallend licht van gewicht is en zeer onderhoudsvriendelijk.

 

Als je ook zoveel van dat klassieke Italiaanse design houdt, maar niet de hoofdprijs wilt betalen voor een scooter is de Grande Retro scooter ongetwijfeld de beste keuze. Het is een betrouwbare scooter die helemaal compleet is uitgerust en daarnaast enorm onderhoudsvriendelijk is. Met de Grande Retro scooter wordt rijden een groot genot!

https://www.fastfuriousscooters.nl/