0rk.nl
Image default
Bedrijven

Goud inkoop

Goud inkoop betekent dat een winkel goud van klanten inkoopt, waarbij het gaat om sieraden of goudbaren die verder geen waarde meer hebben. Dit wordt vaak gedaan door een goud inkoop kantoor, die daarnaast ook andere diensten aanbieden die gerelateerd zijn aan sieraden, zoals verpanden of verkopen. Goud inkoop gaat echt om de waarde van het goud waaruit uw sieraad is gemaakt. Eerst moet er dan ook worden vastgesteld hoeveel karaats uw sieraad is, want dit is een graadmeter voor de hoeveelheid goud per gram.  

De juiste waarde bepalen bij goud inkoop

Het vaststellen van het karaat-nummer gebeurt door middel van een chemische test, of met behulp van een elektronische tester. Uiteraard heeft deze test geen invloed op het sieraad, dus u zit nergens aan vast als u het karaat vast laat stellen.  

Niet alleen sieraden verkopen

Niet alleen gouden sieraden zijn interessant voor een kantoor dat aan goud inkoop doet, maar ook allerlei andere gouden producten worden vaak gekocht. Denk bijvoorbeeld aan gouden munten, of kleine goudbaren. Ook deze bevatten gewoon goud en zijn daarom interessant. Wilt u ook weten hoeveel uw gouden sieraden, munten of andere producten nog waard zijn? Een goud inkoop kantoor stelt graag voor u de waarde vast, geheel vrijblijvend uiteraard!

https://www.goudnl.nl/

Related posts

Mijn ervaring met hypnotherapie

Zo word jij een held op de weg!

Welk nut heeft een arbeidsdeskundig onderzoek voor uw bedrijf?