0rk.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Iedereen vindt de ideale fiets in de fietsenwinkel te Breda

Bent u op zoek naar een fiets voor dagelijks gebruik zoals voor het doen van de boodschappen of het naar school brengen van je kinderen? Of bent u een veeleisende mountainbiker die een nieuwe fiets nodig heeft? Elke fietser vindt bij deze fietsenwinkel in Breda de juiste fiets. Fietsen van bekende merken zoals KTM, Corratec en A2B vindt u in het uitgebreide assortiment. Wist u dat u hier ook een groot aanbod aan tweedehands fietsen vindt? Een nieuwe fiets hoeft dus niet veel te kosten. Bekijk het gehele assortiment online of kom langs in de fietsenwinkel in Breda.

De fietsenwinkel in Breda voor onderhoud en reparatie

Wanneer u een fiets heeft gekocht in de fietsenwinkel in Breda wilt u natuurlijk dat deze jarenlang meegaat. Daarom is het belangrijk om de fiets goed te onderhouden om reparatie te voorkomen. Om wat voor model het ook gaat, de specialisten voeren onderhoud aan elke fiets uit. Gaat het om periodiek onderhoud of merkt u dat uw fiets anders fiets dan voorheen? Mocht het zo zijn dat er een onderdeel gerepareerd moet worden, dan bent u altijd verzekerd van een snelle reparatie. Kiest u voor beurt 1, 2 of 3? Bekijk de verschillende pakketten online en maak uw keuze.

De fietsenwinkel uit Breda bouwt uw fiets om tot een e-bike

Bent u in het bezit van een mooie fiets, maar merkt u dat het fietsen steeds moeizamer gaat? Natuurlijk wilt u wel kunnen blijven fietsen. Daarom biedt de fietsenwinkel uit Breda dé oplossing! Laat uw normale fiets ombouwen tot een e-bike. Zo behoudt u het gemak van uw oude fiets en krijgt u er nog een extra stuk gemak bij. Een ander voordeel is dat u veel goedkoper uit bent dan dat u een nieuwe e-bike aanschaft. Kom langs in de fietsenwinkel in Breda en vraag om een ombouwset voor uw huidige fiets.