0rk.nl
Image default
Kinderen

Speelhoek én kinderhoek in één

Kinderhoek voor de kleintjes

Kinderen uren vermaken is een flinke uitdaging. Thuis is het soms al een uitdaging, maar haalbaar omdat de kids hun speelgoed natuurlijk thuis hebben. Maar wat te denken van een avondje uitgaan, of uit eten of even naar de meubelboulevard op die alom bekende drukke zaterdag? De kids vermaken blijkt altijd lastig, maar als ondernemer kun je hierop goed inspelen. Vormt een van je belangrijkste klanten gezinnen met kinderen, overweeg dan eens een speelhoek voor kinderen in te richten in je winkel of horeca gelegenheid. De ouders kunnen dan een stuk rustiger hun aankopen doen, terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn!

Een leerzaam speelhoek voor kinderen

Nog mooier zou het zijn als kinderen terwijl ze aan spelen zijn ook het een en ander kunnen leren. Taalspelletjes, puzzelen, rekensommen en memory spellen zijn goede hersenstrainers voor kinderen. Dankzij leerzame spel elementen zoals een kralentafel, een rekentafel of een klok kijken spel leren kinderen spelenderwijs en dat is niet alleen leuk maar ook super leerzaam!

De magie van Finger Fun

Enorm populair zijn de kinder speeltablets met touchscreen. Op deze tablets kunnen kinderen met hun vingers spelletjes spelen. Kinderen groeien tegenwoordig op met tablets, dus het voelt heel gauw vertrouwd aan en kinderen pakken het snel op. De Finger Fun software biedt 6 leerzame spelletjes, dit zijn kleuren, rekenen, puzzelen, zoek de verschillen, tekenen en memory. 6 educatieve spelletjes die in diverse moeilijkheidsniveaus te spelen zijn, van makkeiijk tot gemiddeld en moeilijk. De FingerFun software is exclusief verkrijgbaar bij Speelhoek.nl.

Speciale zachte kinder speelmeubelen

Je wilt dat kinderen zich zo min mogelijk kunnen bezeren aan zware of scherpe objecten, niet waar? Bij het inrichten van een kinderhoek biedt Speelhoek.nl daarom speciale kindermeubelen gemaakt van zacht materiaal. Zo kunnen ze zich niet bezeren en zijn de meubelstukken ook eenvoudig te verplaatsen. Ze zijn online verkrijgbaar in diverse kleurrijke en vrolijke vormen en uitstekend geschikt om op te klimmen en klauteren!

Speelhoek.nl al jaren specialist voor maatwerk speelhoeken

Speelhoek.nl bedient al jaren grote organisaties in zowel binnen- als buitenland met het leveren van op maat gemaakte kinder speelhoeken. Supermarkten, auto dealers, meubelzaken en restaurants zijn een greep van onze klanten. De wensen lopen zeer uiteen van standaard speelhoekjes tot aan op maat gemaakte elementen, speelwanden en software geheel in de huisstijl van de opdrachtgever. Heb je zelf ook ideeën over speeltoestellen voor op de zaak of thuis? Bezoek onze site en neem contact op!

https://www.speelhoek.nl/