Geniet van biologische chocolade bij Zinin Ijs

Voortreffelijke fair trade chocolade bij een bekende chocolaterie Eindhoven

Iedereen houdt van chocolade

Iedereen houdt op de één of andere manier wel van chocola. Sommige eten dagelijks hele repen chocola, andere verkiezen dan weer een lekker warme chocolademelk of een fris bolletje chocolade-ijs. Er bestaan echter heel veel verschillende soorten chocolade. De beste chocolade is toch de fair trade chocola. Deze biologische chocolade bevat namelijk geen chemische toevoegingen. Bovendien wordt deze chocola aan een eerlijke prijs van de cacaoboeren gekocht en wordt de lokale economie zo gesteund.

Biolands uit Tanzania

Als u op zoek bent naar voortreffelijke fair trade chocola, moet u bij Zinin ijs zijn. Deze chocolaterie Eindhoven heeft namelijk een exclusieve overeenkomst met Biolands uit Tanzania en met Callebaut. De cacao van Biolands heeft een unieke smaak. De lokale boeren verzorgen hun plantages dan ook uitstekend en zorgen voor heerlijke biologische cacaobonen. De chocolatier Eindhoven van Zinin Ijs bereidt dan ook enkel voortreffelijke producten van de hoogste kwaliteit.

Overheerlijk Italiaans ijs

Naast een bekende chocolaterie Eindhoven is Zinin Ijs ook een uitstekend ijssalon. U vindt er namelijk heerlijk zelf gemaakt Italiaans ijs. Dit ijs wordt met dagverse en natuurlijke ingrediënten gemaakt, wat voor een unieke en geweldige romige smaak zorgt. Verder kan u bij Zinin Ijs ook steeds van een kopje koffie of een lekkere tas thee genieten, eventueel met een lekker stukje chocoladetaart erbij.

Unieke smaken

Alle exclusieve chocoladeproducten van Zinin Ijs worden door een professionele chocolatier Eindhoven gemaakt. Zinin Ijs werkt verder enkel met verse biologische ingrediënten en verwerkt unieke en vooral overheerlijke smaken in hun diverse producten. Bij elk bezoek aan Zinin Ijs zal u dan ook telkens weer versteld staan van de verrassende en unieke smaak van de prachtige creaties.

{{exterinalimage}}

https://www.zinin-ijsenchocolade.nl/