0rk.nl
Image default
Bedrijven

Excel Cursus | Office Training Centrum

Excel cursus

Maakt u tijdens uw werk veel gebruik van het programma Excel, maar wilt u alle ins en outs van dit populaire spreadsheet programma leren kennen? Kies dan voor een cursus van Office Training Centrum en maak gebruik van alle functies die dit programma rijk is. Ik heb de cursussen ook gevolgd en ik kan hem ten zeerste aanraden. Het is in ieder geval handig om de cursus te volgen, want veel werkgevers eisen dat werknemers goed overweg kunnen met dit programma. Het kan namelijk voor verscheidene doeleinden op kantoor worden gebruikt.

Excel training

Bij Office Training Centrum kunt u terecht voor verscheidene Excel cursussen. Heeft u al een beetje verstand van dit spreadsheetprogramma? Kunt u al uit de voeten met de meeste functies? Dan kunt u misschien starten met de cursus voor gevorderden. Als u meer wilt weten over de basis tips and tricks kunt u natuurlijk ook altijd eerst de basiscursus volgen! Waarom kiezen voor een Excel training van Office Training Centrum? Ik zet de voordelen, die ik zelf ook ervaren heb, graag voor u op een rij:

  • Heel erg flexibel
  • U ontvangt al binnen 10 minuten een reactie
  • De prijs is lager dan bij de concurrent
  • U kunt op iedere moment starten met een Excel training
  • Één vast contactpersoon
  • Klassikale en individuele cursussen

Excel cursus voor beginners

Tijdens de tweedaagse Excel cursus voor beginners leert u onder andere hoe u de navigatie gebruikt, grafieken op te zetten, gegevens in te voeren en nog veel meer! Dankzij deze cursus leert u de basis van dit programma. Daarna kunt u aan de slag met de belangrijkste functies die dit programma biedt. Excel zal geen geheimen meer voor u hebben. U laat het programma precies doen wat u wilt dat het doet.

Excel cursus voor gevorderden

Heeft u de basis cursus Excel ook gevolgd? Dan is de Excel cursus voor gevorderden een logische stap! Verdiep u in de geavanceerde mogelijkheden van het programma. U leert meer over allerlei zoekfuncties, voorwaardelijke opmaak, draaitabellen en formules. Volg deze cursus voor gevorderden en haal het maximale uit de mogelijkheden die dit populaire spreadsheetprogramma biedt. Uw baas zal u dankbaar zijn, en u kunt er zelf natuurlijk ook uw voordeel mee doen. Ik ben ervaringsdeskundige en ik kan u bij deze op het hart drukken dat de cursus zeer leerzaam en nuttig is. Voor welke cursus kiest u?

https://www.officetrainingcentrum.nl/trainingen/office/excel/