0rk.nl
Image default
Bedrijven

Een tuinbank van hout kan uw tuin als meer sfeer brengen!

Door de huidige pandemie zijn steeds meer mensen bezig met het renoveren of herinrichten van hun woning. Echter zien we vaak dat mensen een saai en simpel design hebben toegepast op hun tuin. Zo zijn er mensen die alleen een grasstuk hebben op hun tuin zonder enige meubels zoals een tuinbank hout of een lounge set. Wij hebben een paar tips om wat meer fleur aan uw tuin te geven. Benieuwd naar deze tips? Lees dan snel verder.

 

Let op de ligging van uw tuin.

Als u een tuin die ten zuiden van uw woning ligt krijgt over het algemeen meet zonlicht en is daarom ook warm en licht in de zomer. Het is dan fijn als u een plekje in uw tuin heeft waar u in de zomer lekker kunt ontspannen. Let er ook op waar u bepaalde planten en bloemen plaatst. U kunt hierbij rekening houden met de zon en hoelang deze op uw tuin schijnt. Bovendien moet u erop letten of u genoeg ruimte heeft voor sommige planten. Groter planten hebben namelijk ook meer plek nodig in de grond om te kunnen groeien. Zorg ervoor dat uw tuin goed gebalanceerd is onder groen en steen. Laat niet teveel steen aanbouwen bij uw tuin. Dit zorgt voor minder biodiversiteit.

 

Denk goed na over de inrichting

Als u gaat nadenken over uw tuin hoe zou u dan het liefste willen dat uw tuin eruit ziet? Schrijf dit eventueel op of visualiseer het. Zo kunt u gemakkelijker te werk gaan bij het herinrichten. Wanneer u spontaan bepaald waar de tuinbank hout en de rest komt te staan kan het voorkomen dat uw tuin ongeorganiseerd uitkomt op het einde.

 

 

http://www.outsidemeubelen.nl/