0rk.nl
Image default
Internet

Draag jij je armband links of rechts?

Een armband is een prachtig sieraad voor je pols. De grote vraag is: draag je de armband links of rechts? Eigenlijk kunnen we hier kort over zijn: hier ben je helemaal vrij in.

 

Praktisch gezien

Voor de keuze voor het dragen van je armband links of rechts kun je de afweging maken of je links- of rechtshandig bent. Een dikke armband of één met een grote hanger zou je kunnen belemmeren in bepaalde handelingen. Als je rechtshandig bent, kun je hem dan beter aan je linker pols dragen. Bij een dunne variant ondervind je waarschijnlijk geen hinder. Deze kun je dus prima aan je rechter pols dragen als je rechtshandig bent.

In combinatie met een horloge

Een armband is prima te combineren met een horloge. Deze twee kun je goed samen dragen, zowel aan de linker als aan de rechter pols. Houd hierbij wel rekening met de soort en pas op met krassen op het horloge. Het dragen van de armband links of rechts is dan afhankelijk van het dragen van het horloge links of rechts.

Visueel oogpunt

De afweging om een armband links of rechts te dragen kan ook afhankelijk zijn van het visuele zwaartepunt. Een van beide polsen moet voor het oog ‘zwaarder’ zijn. Draag je er graag veel tegelijk of ben je gek op hangers? Draag ze dan aan dezelfde pols.

Armbanden voor mannen

Ook mannen kunnen dit sieraad prima dragen. Ben je er niet helemaal van overtuigd, start dan met een klein bandje. De pols waaraan je de armband draagt, zegt overigens niets over je geaardheid. Er is geen specifieke homo- of heterokant.

Sieraden schoonmaken

Vergeet niet dat je af en toe je sieraden moet schoonmaken. Let hierbij goed op het soort materiaal. Roestvrij staal kan prima met water worden gepoetst, mits goed droog gemaakt. Bij leer en kralen kun je een vlek beter schoon deppen met een vochtig doekje.

https://123sieraad.nl/

Related posts

Kun je alle pannen voor inductie gebruiken?

Wat is een RM bestand

Een SSL-certificaat voor uitgebreide validatie