0rk.nl
Image default
Beauty en verzorging

Een liquid facelift of je lippen vergroten.

Een liquid facelift is nog niet bij iedereen bekend. Veel mensen dan nog dat een facelift alleen operatief gedaan kan worden. Dit is echter niet het geval vandaag de dag. Het kan namelijk ook gedaan worden met behulp van zogenaamde injectable fillers, ook wel injectables genoemd. Een injectable wordt onder de huid ingespoten om rimpels een stuk minder zichtbaar te maken en ervoor te zorgen dat de natuurlijke volume van je huid zichtbaar maar nog steeds subtiel wordt hersteld.

Het voordeel van een liquid facelift is dat je gezicht wordt hersteld zonder dat je naar het ziekenhuis hoeft. Er hoeft niet in je gezicht gesneden te worden om je gezicht te verbeteren. Het enige wat je misschien zult zien of voelen zijn de blauwe plekjes die kunnen ontstaan als je de prikjes hebt gehad van de naalden die gebruikt worden om de injectables in te spuiten. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat het tijdelijk en veilig is. Met tijdelijk wordt bedoelt dat het maximaal 6 maanden blijft zitten. Als je het dus helemaal niet zit zitten dan ben je er na ongeveer 6 maanden vanaf en is je gezicht weer terug naar normaal. Voor de mensen die het wel fijn vonden kun je gewoon opnieuw een behandeling nemen om de duur te verlengen.

Als je een goede arts hebt dan is er een heel hoop mogelijk om te veranderen aan je gezicht. Met behulp van een liquid facelift of een andere ingreep. Lippen vergroten is ook een van de vele opties vandaag de dag, maar ook het tegen gaan van donkere kringen onder ogen. Dit is iets waar een hoop mensen last van hebben, maar eigenlijk niet zo goed weten wat ze ermee aan moeten. Vraag daarom bij je arts wat er allemaal mogelijk is met je gezicht, want hun kunnen je dat precies vertellen.

http://www.faceland.nl