Een complete borrelbox bij jou bezorgd door borreldoosje.nl

In deze tijd moet je soms echt een even tijd voor elkaar. Daarom hebben wij verschillende borrelboxen voor je samengesteld om optimaal te genieten van een heerlijke avondje relaxen en borrelen met elkaar.

Waar leveren wij onze borrelboxen

Onze borrelboxen leveren wij door heel Nederland. Je bestelt de boxen eenvoudig in onze webshop en wij zorgen er voor dat het thuis bij je wordt bezorgd. Wij leveren onder andere in groten steden als:

Als jij je borrelbox voor 14:00 besteld, dan zorgen we er voor dat het dezelfde dag nog wordt verzonden. 

Wat vind je in onze boxen

Met onze borrelboxen helpen wij onze lokale helden. Zo hebben we onder andere de chutney en kazen lokaal ingekocht. Voor de rest hebben we een heerlijk ambachtelijk fuet en luxe noten toegevoegd. Ben je fan van truffelchips? Dan heb je geluk! Want truffelchips hebben we ook in onze boxen.

Grote hoeveelheden? Geen probleem!

Bij ons kan je grote hoeveelheden borrelboxen bestellen. Wil je ze afleveren op meerdere adressen? Geef dit dan door tijdens de bestelling en wij zorgen dat de borrelboxen worden afgeleverd. Wil je een offerte op maat ontvangen? Neem contact op met info@borreldoosje.nl en wij geven je binnen 24 uur een reactie.

 

https://borreldoosje.nl/