0rk.nl
Image default
Bedrijven

De voordelen van een elektrische cv.

De voordelen van een elektrische cv.

Overstappen op all electric wordt steeds populairder en gemakkelijker door het groeiende aanbod aan elektrisch aangedreven apperatuur

Neem nu een elektrische CV; deze slijt nagenoeg niet, raakt niet vervuild door verbranding van gas en ook zo goed als onderhoudsvrij. 
De kans op koolmonoxidevergiftiging is uitgesloten en de koolmonoxidemelder zal tot het verleden behoren.

Verduurzamen gaat ons allemaal aan en we gaan er ook steeds meer de voordelen van zien. Een gezond millieu is niet alleen voor ons, maar ook voor de toekomstige generaties van belang. 

 

Voordelen van de elektrische CV op een rij:

  • Een elektrische cv is stil in gebruik. Zeker als je deze vergelijkt met een warmtepomp.
  • Voordelig in aanschaf
  • Zo goed als onderhoudsvrij
  • Geen rookgasafvoer nodig
  • Geen kans meer op CO2 vergiftiging
  • Ideaal in combinatie met een elektrische boiler of doorstromer
  • Je kan je huidige radiatoren en/of vloerverwarming gewoon blijven gebruiken.
  • De gasketel is in de meeste gevallen makkelijk om te wisselen voor elektrische variant.

 

Een bedrijf welke hier al tijden mee bezig is, en een goed voorbeeld is van een modern bedrijf met oog voor het millieu is elektrischeboiler.eu.
Zij verkopen elektrische cv’s van Elterm, simpel van techniek, maximale besparingen en langdurig comfort. De Elterm elektrische CV is te gebruiken voor de vloerverwarming en radiatoren.

De digitale display op de Elterm elektrische cv ketel is gemakkelijk af te lezen. Bij de 9,12,18 of 24 KW kan je het vermogen handmatig in stellen. Alleen; voor dit vermogen heb je een 3 Fase aansluiting nodig, voor de 4 en 6 KW is dit niet nodig, deze kan op 1 fase en Nul in 230Vac  worden aangesloten.

De tempratuur valt traploos in te stellen van 5 t/m 70 graden, voor de vloerverwarming is dit 5 tot 40 graden celcius.

De elektrische CV is voor spanningsloze en niet modulerende thermostaten. Het betreft een analoge aan/uit termostaat, die je voor een klein bedrag bij kunt bestellen, evenals de vuilafscheider die ervoor zal zorgen dat eventueel CV water niet in de meegeleverde  A klasse pomp terecht zal komen.

De Elterm elektrische CV ketel is te koop in onderstaande uitvoeringen; 4KW(tot 50m2), 6 KW (tot 70 m2), 9KW (tot 110m2), 12 KW(tot 150 m2), 18 KW(tot 220 m2), 24 KW(tot 300 m2). Het is tevens mogelijk het vermogen handmatig in te stellen op 33% 66% of 100%.

Bij elektrischeboiler.eu kan je overigens ook terecht voor aanschaf van elektrische boilers, elektrische kachels en doorstroomapparaten.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/