0rk.nl
Image default
Tuin en buitenleven

De vlinderstruik, een populaire struik in Nederland

De vlinderstruik, je ziet hem veel in Nederlandse tuinen. Dat is ook niet zo heel gek, het is namelijk een prachtige struik die best makkelijk in het onderhoud is. Het enige dat u af ne toe moet doen is de vlinderstruik snoeien en bemesten. Wanneer de struik op de juiste manier gesnoeid wordt maakt hij weer nieuwe scheuten aan. Vanuit die nieuwe, jonge scheuten gaan weer bloemen groeien. Hoe beter de struik wordt gesnoeid, hoe meer scheuten en hoe meer bloemen om van te genieten.

Naast het feit dat de vlinderstruik ontzettend mooi is en ruimschoots bloeit, heeft deze struik nog een zeer groot voordeel. Deze struik trekt namelijk bijen, vlinders en andere insecten aan. En deze kunnen we op het moment zeker een handje helpen, omdat hun populatie helaas sterk achteruit gaat.

Zoek en vind hoveniers via Vergelijk Hoveniers

Wanneer u zelf aan de slag gaat met het snoeien van uw vlinderstruik, lees u van te voren dan goed in. Zo is het belangrijk te weten wanneer u de vlinderstruik moet snoeien en hoe vaak in het jaar. Ook de mate van snoeien is per keer wisselend. Het snoeien van uw vlinderstruik kunt u natuurlijk ook uitbesteden aan een hovenier. Hoveniers weten precies in welke seizoenen de struik gesnoeid moet worden en hoever hij teruggesnoeid moet worden.

Wist u al dat u tegenwoordig op een erg makkelijke manier een hovenier bij u in de buurt kunt vinden? Vergelijk Hoveniers heeft een website waarop u uw gegevens achter kunt laten en op die manier makkelijk in contact kan komen met meerdere hoveniers. U ontvangt offertes van hoveniers uit uw omgeving. U kunt dus meteen en op uw gemakje de prijzen, ervaring en boordelingen met elkaar vergelijken en zo de hovenier uitkiezen die bij u past.

Vind ook uw hovenier voor een eenmalige klus

Wilt u naast tuinonderhoud of het laten snoeien van uw vlinderstruik een eenmalige klus laten uitvoeren, namelijk een schutting plaatsen? Ook voor een eenmalige klus kunt u hoveniers vinden via Vergelijk Hoveniers.

Laat bij uw aanvraag weten dat het gaat om het plaatsen van een schutting, zo reageren er alleen hoveniers met ervaring hierin.

https://www.vergelijkhoveniers.nl/