0rk.nl
Image default
Bedrijven

De perfecte horeca koelkast

 

Mensen die een horeca bedrijf runnen kennen het problemen wel, het kiezen van de juiste horeca koelkast. Wanneer je zo’n koelkast gaat aanschaffen zijn er verschillende factoren die invloed hebben op het soort koelkast dat je aanschaft. Een horeca koelkast is er in roestvrijstaal en in wit staal. Wanneer je gaat kijken naar de prijs zul je zien dat een wit stalen koelkast een stuk goedkoper is dan een horeca koelkast van roestvrijstaal. Een rvs koelkast oogt wel een stuk mooi, vooral wanneer de koelkast ook voor klanten te zien is.

Behalve het materiaal van de koelkast speelt ook de soort deur een grote rol. Er zijn koelkasten met gesloten deuren maar er zijn ook koelkasten met transparante deuren. Het ligt aan de soort horecagelegenheid welke soort deuren je kiest. Wanneer je een snackbar hebt is het handig een koelkast te hebben met een open deur, hierdoor zullen er sneller impuls aankopen worden gedaan. Wel kost een koeling met een transparante deur meer energie omdat er meer gekoeld moet worden, ook omdat de koeling steeds wordt geopend.

De omvang en de inhoud van de koelkast is ook helemaal afhankelijk van waar je de koelkast voor gaat gebruiken. Staat de koelkast in de keuken van een restaurant? Dan ga je natuurlijk voor een grote koelkast, de deuren kunnen dicht omdat de koelkast niet in het zicht van klanten is. Is het een koelkast die in je winkel staat om mensen aan te sporen een extra drankje te kopen? Dan ga je voor een kleinere koelkast met transparante deuren om klanten aan te sporen om aankoop.

Ben jij opzoek naar de perfecte koelkast voor in jouw horeca gelegenheid? Dan raden we je aan een kijkje te nemen op de website van HorecaPlace, hier vindt je een ruim assortiment aan verschillende soorten apparatuur voor in jouw horeca gelegenheid.

http://www.horecaplace.eu

Related posts

Top 4 modetips voor vrouwen

Waarom het een slimme keuze is om een houtkachel Enschede aan uw woning toe te voegen

Canvassen voor in elke ruimte