0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Uw boeiboord vervangen met een ander materiaal?

Bent u opzoek naar een onderhoudsarm materiaal ter vervanging van de huidige boeiboorden op uw dak? U zult hoogstwaarschijnlijk kunststof of houten boeiboorden hebben. En het is mogelijk om de huidige boeiboorden te vervangen met hetzelfde materiaal bij zowel renovatie als nieuwbouw. Maar u kunt ook kiezen voor aluminium of Plastisol boeiboorden. Afhankelijk van de arbeidsuren, soort gebouw en type boeiboorden zult u weten wat u kwijt bent aan nieuwe boeiboorden. Als u niet staat te wachten op regelmatig onderhoud dan is aluminium een juiste keuze. De weersinvloeden kunnen altijd voor onenigheden zorgen zoals zichtbare lekstrepen. Aluminium blijft zijn fraaie uitstraling behouden ondanks hevige weersinvloeden. Bedenk dus goed voor welk materiaal u uiteindelijk kiest.

Waarom aluminium boeiborden het verschil maken
Boeiboorden worden bevestigd om uw woning te beschermen tegen de verschillende weersverwachtingen. Het bestaat uit rechtopstaande randen van dakgoten, dakranden of platte daken. Onderhoud aan boeiboorden is gemakkelijk te verzorgen maar liever te voorkomen. Daarom is het type materiaal altijd een bewuste keuze. Zo kan een houten boeiboord een mooie uitstraling hebben, maar hout vergt het meeste onderhoud van allemaal. Kunststof een stuk minder en aluminium boeiboorden zijn uit het brede assortiment vrijwel onderhoudsarm. Het is altijd op maat te realiseren en zal zijn uitstraling nooit verliezen. En keuze genoeg uit standaardkleuren om uw bouwproject compleet te maken naar uw wensen.

Plastisol boeiboorden zijn ook nog een optie
Aluminium is uiterst gewild en worden volop verkocht uit de groothandels gespecialiseerd in daken. Kunststof is overal wel te krijgen maar wat dacht u van Plastisol? Deze staalplaten op kleur hebben een Plastisol HPS coating. Opgebouwd uit 7 coatingsystemen bestaat Plastisol uit zink, aluminium en PVC. Er wordt gekozen voor Plastisol boeiboorden door zijn hoge corrosiebescherming en de uiteindelijke uitstraling in combinatie met uw woning. Het kan in iedere gewenste afmeting en kleuren geleverd worden. Plastisol is eenvoudig te produceren doordat het in grote aantallen worden gemaakt op rollen. En het is ook nog eens kleurvast en UV-bestendig. Het voorzien van een nieuwe laag verf is hier dan ook overbodig. Al en al zijn de aluminium en Plastisol materialen vrijwel onderhoudsarm.

Dakmaterialen met zetwerk op maat gerealiseerd
Zoek contact op met een dakgroothandel ter inlichting van het brede assortiment aan dakmaterialen. Niet iedere dakgroothandel beschikt over aluminium of Plastisol. Om geen onverwachte kosten tegemoet te komen vraagt u vrijblijvend een offerte aan op de website van een dakgroothandel. U kunt ook altijd binnenstappen ter informatie over aluminium of Plastisol materialen voor uw dak.

Related posts

Een moderne pooltafel met stijlvolle accessoires voor in huis

Dit moet je doen bij een stroomstoring

JUNG schakelmateriaal van topkwaliteit