0rk.nl
Image default
Beauty en verzorging

CoolSculpting overwegen?

Met CoolSculpting worden hardnekkige vetcellen van het lichaam bevroren, waardoor het vet wordt afgebroken en natuurlijk wordt afgevoerd door het lichaam. Vooral op sommige plekken is het moeilijk om de vetrolletjes kwijt te raken, terwijl u eigenlijk wel gezond eet en regelmatig sport. CoolSculpting kan dan een optie zijn die u kunt overwegen, omdat deze hardnekkige vetrolletjes hier makkelijk mee verwijderd kunnen worden.

Natuurlijk kunt u in de sportschool hard aan de slag om vet te verliezen, maar er zijn helaas geen speciale oefeningen waarmee u precies het vetrolletje kan kwijt raken die u weg wilt hebben. Helaas blijven sommige vetophopingen blijvend zichtbaar, ondanks de oefeningen die iedere week in de sportschool gedaan worden. Het vetrolletje begint steeds vervelender te worden, doordat u deze maar niet kwijt raakt, maar gelukkig is er een oplossing om deze toch te verliezen. De oplossing heet CoolSculpting en hierdoor kunt u precies de vetrolletjes laten verdwijnen die u zo graag weg wilt hebben. U kunt zelf kiezen waar u het vet verwijderd wilt hebben. Zo kunt u buikvet verwijderen door bevriezing maar ook kan er vet verwijderd worden van de benen, heupen, armen, rug, taille en zelfs de onderkin.

Het grote voordeel is natuurlijk dat er geen operatie nodig is voor deze behandeling. Zo hoeft u niet onder het mes en krijgt u geen verdoving. Bovendien is de behandeling niet pijnlijk en is de herstelperiode ook niet lang. Het enige wat er tijdens de CoolSculpting behandeling gebeurd, is het vernietigen van de vetcellen door selectieve koeling. De vetcellen worden definitief verwijderd tijdens een CoolSculpting behandeling en daarmee kunnen deze niet meer makkelijk in volume toenemen, wat wel het geval is wanneer men gaat sporten of lijnen. Hierbij neemt namelijk alleen het volume van de vetcellen af, maar de vetcellen blijven bestaan. Bij CoolSculpting neemt dus niet het volume van de vetcel af, maar de vetcellen worden daadwerkelijk verwijderd.

http://kazem.nl