0rk.nl
Image default
Bedrijven

Bedrijvengids Intergids

Ben je op zoek naar goede gekwalificeerde bedrijven? Gebruik dan de bedrijvengids Intergids.nl. Daar staan in tal van categorieën, van ondernemingen met betrekking tot wonen en autobedrijven tot en met computerbedrijven en zorginstellingen. Dus op welk gebied je dan ook op zoek bent naar een bedrijf: je vindt deze op Intergids.nl! Inmiddels zijn er al meer dan honderd bedrijven die zich hebben aangesloten in de gids. En dus voor u als gebruiker keuze genoeg!

Oprichting

Intergids.nl is opgericht met het idee om u direct meer gekwalificeerde bedrijven te tonen, in plaats van bijvoorbeeld Google waar alle bedrijven tussenstaan en u dus meer moet hopen dat het bedrijf wat u selecteert / kiest ook echt daadwerkelijk goed is. Bij Intergids heeft u daar geen last van omdat al deze bedrijven zijn getest. 

Kwaliteitscontrole

Wanneer een bedrijf zich aanmeldt bij de bedrijvengids, wordt er automatisch een kwaliteitscontrole uitgevoerd. Hier worden bijvoorbeeld reviews over desbetreffend bedrijf opgezocht (een minimum bestaande hoeveelheid van vijftig reviews – op een onafhankelijke website verzameld – is vereist) en gecontroleerd op klanttevredenheid. Daarnaast wordt er gekeken naar communicatie van het bedrijf, de producten / diensten die ze leveren en of dat er betalingsachterstanden zijn.

Ga nu naar Intergids.nl.