0rk.nl
Image default
Financieel

Financieel advies van EMO Accountants

Sinds twee jaar ben ik trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf dat zich gericht op de verhuur van attracties bij evenementen. Aan het begin ben je geneigd zoveel mogelijk van alle bijkomende activiteiten als ondernemer op te pakken, echter moet je ook dingen uit handen durven en willen geven. Zo heb ik dat met mijn financiële administratie bij EMO Accountants gedaan. 

Accountant gezocht

In de loop van de tijd kwam er zoveel op mij af dat ik merkte dat dit mijn financiële administratie deed ondersneeuwen ten opzichte van andere activiteiten. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een accountant in de regio Hoorn. En deze vond ik in de vorm van EMO Accountants. Na gesproken te hebben met wat andere ondernemers die al klant bij hem zijn, was ik overtuigd geraakt. Zijn persoonlijke contact en kennis van zaken werd door iedereen geprezen. 

Gesprek

Zodoende heb ik EMO Accountants benaderd en ben ik met hem in gesprek gegaan. Ik heb bij hem voorgelegd welke taken momenteel niet genoeg aandacht krijgen binnen mijn onderneming en wat ik daarvan dus zou willen uitbesteden. Hij gaf aan dit allemaal voor mij op te kunnen pakken! Inclusief andere dingen waar ik nog niet eerder aan had gedacht, zoals salarisadministratie van mijn medewerkers en pensioenadvies. Inmiddels loopt dit al een jaar en ben ook ik hartstikke te spreken over zijn manier van communiceren en oppakken van de taken!