0rk.nl
Image default
Bedrijven

AutoTradeX: dé oplossing voor uw oude vrachtwagen of tractor

Een tractor of vrachtwagen verkopen was nog nooit zo eenvoudig

Een eenvoudige verkoop

Een tractor of een vrachtwagen verkopen is niet eenvoudig. Het is namelijk erg moeilijk een betrouwbare koper te vinden die een eerlijke prijs wil betalen. Bovendien kan het erg lang duren voor er een beslissing genomen wordt. AutoTradeX is in dit geval een mooie oplossing. Deze opkoper van landbouwvoertuigen en vrachtwagens zorgt namelijk niet alleen voor snelle afwikkeling, ze garanderen ook een marktconforme prijs.

Een professionele en correcte opkoper

AutoTradeX is een professionele opkoper van tractoren, vrachtwagens en grondverzetmachines. U kan er met alle modellen terecht, ze zijn zowel in de bekende als in de minder gangbare merken geïnteresseerd. Hun doel is om elke verkoop binnen de 24 uur af te handelen en dit op een zeer professionele en correcte manier. Bovendien beschikken ze over een eigen ophaaldienst. Een vrachtwagen of tractor verkopen aan AutoTradeX is dan ook een eenvoudige en snelle manier om van uw oude spullen af te raken.

Beschadigde voertuigen

Aan AutoTradeX kan u bovendien ook een vrachtwagen of tractor verkopen met schade. Ze kopen alle soorten voertuigen op, ongeacht de staat. AutoTradeX zorgt er namelijk voor dat oude vrachtwagens en tractors een nieuw leven krijgen. De verouderde of beschadigde voertuigen worden naar Afrika en Zuid-Amerika geëxporteerd, gebieden waar de lokale boeren deze spullen ontzettend hard nodig hebben.

Snelle werkwijze

Wilt u uw oude tractor of vrachtwagen verkopen? Dan zit u goed bij AutoTradeX. Deze opkoper neemt alle mogelijke voertuigen aan, beschadigd of niet. Na het invullen van het contactformulier nemen ze binnen de 24 uur contact met u op. AutoTradex handelt elke verkoop zo snel mogelijk netjes af, zodat u niet te lang met de oude voertuigen blijft zitten.

Related posts

CE verklaring nodig? HMPA is u graag van dienst

Laat ook de beste buttons maken

Een aggregaat huren is al voordelig mogelijk