0rk.nl
Image default
Bedrijven

Zweedse houtverf Moose Färg

De zweedse houtverf van Moose Färg is geschikt voor alle ondergronden. Het voordeel van de matte zweedse houtverf is dat hierbij de houtstructuur behouden blijft. De verf is lichtelijk ademend. Het hout kan daardoor ook nog vocht regulieren. Dit voorkomt schimmel en eventuele houtrot. Dit verlengt de levensduur van het hout enorm.

De matte verf dekt erg gemakkelijk op het hout, maar sluit echt hout niet geheel af, zoals veel andere soorten verf wel doen. De verf is goed geschikt voor gebruik buitenshuis en werkt als een soort buiten beits. Deze verf van Moose Färg kun je gewoon gebruiken op alle soorten hout. Ook als deze soorten onbehandeld zijn, ruw of netjes afgewerkt. Voor deze verf hoef je niet bang te zijn om deze te gebruiken op vooraf geïmpregneerd of gewolmaniseerd hout. Zelfs reeds geschilderd hout kun je opnieuw schilderen met de matte Zweedse houtverf.

Deze verf is de ideale manier om je houten huis, tuinhuis, hut, schutting en zelf je meubels mee te verven. De verf is zo stevig en slijtvast dat je er de veranda mee kunt beschilderen. De verf is milieuvriendelijk en duurzaam, omdat er natuurlijke stoffen inzitten en bijna compleet vrij is van oplosmiddelen.

Deze matte Zweedse houtverf van Moose Färg kunt u kopen is de kleuren: iconisch Zweeds Rood, parelgrijs, diepzwart, en de helderblauwe variant.

De verf trekt in het hout waardoor de structuur van het hout behouden blijft.

Geen enkel land op de wereld weet beter hoe je hout beschermd dan Zweden. In Zweden is men al generaties bezig met het bouwen van huizen van hout. Het klimaat van Zweden is erg onvoorspelbaar en grimmig. Daarbij is de traditie dat de houten gebouwen beschilderd worden in de herkenbare matte kleuren. Dit zorgt ervoor dat de Zweedse woningen erg stijlvol ogen. Moose färg maakt verf en white wash volgens de Zweedse traditie: makkelijk, duurzaam en blijft goed zitten.