0rk.nl
Image default
Bedrijven

Woolskins: wollen deken baby voor comfort in de winter en zomer

Uw kindje slaapt rustig met een Woolskins wollen deken baby

Wilt u dat uw baby zich na de geboorte extra veilig en geborgen voelt? Woolskins is een webshop uit Amsterdam die ecologische schapenvachten, dekentjes en babykleding van een hoge kwaliteit aanbiedt. Als u een schapenvacht of wollen babydeken al voor de geboorte vaak bij u neemt, dan gaat uw geur in de wol zitten. Uw pasgeboren baby geniet dan niet alleen van de zachte, natuurlijke wolvezel, maar ook van de vertrouwde geur van mama. Slaaptijd en slaapkwaliteit varen hier wel bij!

Antibacteriële wollen dekens voor uw baby

De dekentjes, wikkeldoeken en slaapzakjes van Woolskins zijn gemaakt van 100% wol. Het voordeel van dit natuurproduct is dat het de lichaamstemperatuur regelt. De ademende wolvezels houden uw baby daarom in de winter lekker warm, terwijl ze in de zomer koelte bieden. De babyhuid is zacht en gevoelig en is gebaat bij pure producten. Een 100% wollen deken baby is zelfreinigend en biedt een omgeving waarin bijvoorbeeld schimmels en huismijt niet goed kunnen gedijen. U hoeft het dekentje daarom niet vaak te wassen.

Comfortabele wollen babykleding

Naast babydekentjes en slaapkleding heeft Woolskins ook stijlvol ontworpen wollen babykleding. Gemaakt van zachte merinowol of baby alpacawol, die goed isoleert en superzacht is. Bent u bang dat uw kindje jeuk krijgt van wol? Deze fijne wol jeukt niet en is hypoallergeen, zodat er weinig kans is op een allergische reactie. Als u houdt van een minimalistische stijl en natuurlijke kleuren, dan zijn de mutsjes, broekjes en jasjes echt iets voor u. Ook de voetjes van uw baby blijven heerlijk warm in de slofjes van ecowol.

Doordat wol zichzelf reinigt, hoeft u de producten van Woolskins niet vaak in de wasmachine te wassen. U kunt de kleding en de wollen deken van uw baby gewoon binnen of buiten te luchten hangen. Wilt u de wolproducten af en toe grondiger reinigen, dan zijn een wolwasprogramma en een temperatuur lager dan 30 °C ideaal!

https://www.woolskins.eu/

Related posts

Een slaapmasker gebruiken om beter te kunnen slapen

Is een Voedingsschema effectief?

Video marketing tips voor animatievideo’s