0rk.nl
Image default
Bedrijven

Wintersport in het Sauerland

Wintersport is en blijft onder Nederlanders heel populair. Elk jaar weer trekken vele landgenoten naar gebieden in Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Daarnaast zijn nog veel meer wintersportgebieden die vaak worden bezocht. Al deze gebieden hebben een nadeel, en dat is dat u er snel een dag voor in de auto zit. En dat is niet nodig, want u kunt ook op wintersport in Sauerland.

Wintersport in Sauerland

Op slechts drie uur rijden vanaf Utrecht vindt u het Sauerland, waar u kunt genieten van de vele pistes en romantische dorpjes. In het Sauerland vindt u ruim 100 kilometer aan pistes, verdeeld over 45 gebieden. Winterberg is uiteraard het meest bekende gebied, maar ook bijvoorbeeld Willingen is het bezoeken meer dan waard. Het grote voordeel van het Sauerland is daarnaast dat het voor iedereen geschikt is. Beginners kunnen hier uitstekend uit de voeten, en hetzelfde geldt voor de meer gevorderde wintersporter.

Overnachten in Parkhotel Sauerland

Na een dagje genieten op de pistes wilt u natuurlijk eerst nog even langs de après-ski, om daarna tot rust te komen in een fijn hotel. Daarvoor is Parkhotel Sauerland de ideale plek. Met twee vestigingen bieden we u alle gemak en comfort die u op uw wintersport maar kunt wensen. Met ons enthousiaste team zorgen we er graag voor dat uw wintersportvakantie helemaal geweldig wordt!

Hoe zit het met de sneeuw in het Sauerland?

Misschien heeft u nog wel een vraag over de sneeuw in het Sauerland. Het ligt zo dicht bij Nederland, hoe zit het daar dan mee? We kunnen u geruststellen, dat is altijd in orde. Tussen december en maart ligt er vaak voldoende sneeuw, en anders worden de sneeuwkanonnen aan het werk gezet. Een weekje Sauerland voor wintersport kunt u dus gerust boeken!

Heeft u daarnaast nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zien we u snel?

https://parkhotel-sauerland.com/nl/wintersport-sauerland/

Related posts

Witgoed reparaties aan huis

Wat is een detox kuur?

Rijlessen volgen in Oosterhout