0rk.nl
Image default
Bedrijven

Wereldrecord foute kersttruien

In Rotterdam is afgelopen jaar geprobeerd een wereldrecord te vestigen. Het gaat niet zo maar over een wereldrecord, zoals de langste mens ter wereld of de grootste tong ter wereld. Dit wereld record gaat over de meeste foute kersttruien bij elkaar in een gebouw. Het zou gaan om 3474 personen in een foute kersttrui.

De recordpoging begon als een grap bij een aantal horeca-eigenaren in Rotterdam. Hier wilden ze een normale kerstborrel organiseren. Toen er tijdens die borrel een hoop mensen in een foute kersttrui op kwamen dagen zijn de eigenaren op het idee gekomen. Het jaar daarop werd een speciale kersttruiborrel georganiseerd. Dit plan ging massaal rond onder studenten en cafégangers waardoor het een enorm evenement werd. Medewerkers van de horecabedrijven sloegen de handen ineen om al hun vrienden en famlie voor dit evenement op te trommelen.

De borrel werd gepland op een 16 december voor het stadhuisplein. Hier zal een groot kerstfeest worden georganiseerd voor alle mensen die komen in een foute kersttrui. Er zullen hapjes en drankjes aanwezig zijn en een flink aantal DJ’s zal een aantal plaatjes draaien op een podium. Kortom, de horeca-eigenaren zullen er alle tijd en aandacht aan besteden om dit evenement tot een waar fenomeen te maken.

Dit evenement moet het evenement uit Amerika verslaan. Het jaar voor dit evenement is dit Amerika namelijk gevestigd. In Kansas zaten toen namelijk 3473 personen op een tribune te kijken naar een basketbal wedstrijd van de Kansas University.

De truien moeten trouwens wel lelijke kerttrui zijn. Het gaat namelijk om het record foute kersttruien. Een kersttrui met een rendier is dus niet alleen genoeg. De organisatoren van het evenement gaven enkele weken voor het evenement al het goede voorbeeld. Ze hebben een aantal foute kersttruien uit de kast getoverd. Zo dragen ze onder anderen een kersttrui met zeer felgekleurde Kerstmannen met flinke baarden en truien met vrijende rendieren.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/