0rk.nl
Image default
Bedrijven

Verkoop uw tractor via Autotradex

Autotradex koopt oude trekkers in

Verkoop uw oude tractor, zodat u weer ruimte heeft voor een nieuwe trekker. Autotradex koopt alle oude trekkers en vrachtwagens in. Alle merken en modellen van vrachtwagens of trekkers zijn welkom bij ons. Wij doen aan tractor verkoop voor een marktconforme prijs. Ga naar onze website en neem eenvoudig contact met ons op.

Waarom u kiest voor Autotradex

Naast alle soorten en modellen vrachtwagens of tractoren, krijgt u ook bij ons de beste prijs voor uw voertuig. Of deze nu defect of beschadigd is, wij nemen graag uw oude voertuigen aan. Bij ons heeft u altijd de hoogste prijs garantie. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar en binnen 24u heeft u bij ons een afspraak. Daarnaast halen wij uw voertuig op in heel Benelux. Staat u trekker maar in de schuur? Maak dan gebruik van ons aantrekkelijke aanbod!

Onze werkwijze

Een trekker verkopen bij ons gaat gemakkelijk en snel. Wat u hoeft te doen is een trekker aanmelden via ons online aanmeldformulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Geef wel uw vraagprijs aan, dan gaan we samen met u om de tafel. Wij adviseren om het merk, type en bouwjaar van uw tractor aan te geven. Aan de hand daarvan kunnen we een eerlijke prijs bepalen. U kun uw foto’s ook aanleveren via e-mail of whatsapp.

Geregistreerde opkoper van vrachtwagens

Autotradex is de erkende geregistreerde opkoper van vrachtwagens en andere voertuigen. Wij doen dit al meer dan 25 jaar. De merken die wij zo inkopen zijn DAF, Mercedes-Benz, Scania, Volvo en MAN. Ook als uw vrachtwagen enkele schade heeft, kopen wij deze graag over. Wij doen niet moeilijk over een verouderde staat of een verlopen APK. U krijgt binnen 1u een vrijblijvend aanbod voor uw voertuig, wanneer u contact met ons opneemt. Een vrachtwagen verkoopt u via Autotradex.

Related posts

Geniet van echt lekker Indiaas eten Amsterdam

Op zoek naar een goede makelaar in Alphen aan den Rijn?

Uw huis verkopen in Zwolle en omgeving