0rk.nl
Image default
Bedrijven

Urenregistratie

Je gewerkte uren bijhouden voor je werkgever is natuurlijk niet iets wat je graag doet naast je werk. Desondanks is het erg belangrijk dat je dit wel doet want zo kun je zelf bijhouden of de salaris overeenkomt met de gewerkte uren van die maand. Daarnaast kan het ook zo zijn dat jouw werkgever helemaal niet jouw uren bijhoudt en jij dit zelf moet doen en aan de hand van jouw ingevulde uren ontvang je salaris. Wanneer je dit dan vergeet in te voeren, ontvang je die maand gewoon minder salaris omdat je niet het juiste aantal uren hebt ingevuld.

Vroeger moest dit worden ingevuld via Excel waar je moest werken met onhandige tabelletjes. Dit is gelukkig niet meer aan de orde want nu zijn er verschillende apps voor zowel Android als iOS waar je heel eenvoudig je uren kan bijhouden. Wanneer je zelf de uren die je werkt moet bijhouden, is het handig om dit artikel verder te lezen want hierin wordt de handigste app voor urenregistratie besproken.

Zo heb je bijvoorbeeld de app Urenreg voor iOS en Android. Deze app kost 4,99 euro. het is een hele fijne app en je hebt in tegenstelling tot veel andere apps geen abonnementskosten meer. De app is heel eenvoudig in gebruik. Je vult van te voren in wie je klanten of opdrachtgevers zijn of wat je projecten zijn. Daarna kies je wanneer je aan de slag gaat voor de klant of het project en druk je op Start. Wanneer je klaar bent met je werkzaamheden druk je op Stop en worden de uren toegekend aan de klant of het project. Je kunt de uren achteraf nog eventueel aanpassen in de app wanneer je bijvoorbeeld per ongeluk vergeet deze te stoppen. Deze urenregistratie app is erg handig want je zult nu nooit meer uren te kort komen of het vergeten in te vullen.

https://mysolution.nl