0rk.nl
Image default
Beauty en verzorging

Trouwringen om verliefd op te worden!

Tegenwoordig kun je je online prima oriënteren op unieke trouwringen. Een website met een exclusieve collectie is die van Bijzondere Trouwringen. Bij een trouwring luistert de maat heel nauw, daarom is het niet mogelijk ringen online aan te schaffen. De site is echt bedoeld ter kennismaking.

Vinden jullie uiteindelijk de ring die voor jullie gemaakt lijkt? Jullie kunnen een afspraak maken met Hildardjan, de goudsmid die alle ringen ontwerpt en maakt. Er is de mogelijkheid naar Amersfoort te komen, naar de trouwringenstudio, of naar het atelier in Veenhuizen. De adressen en openingstijden staan online.

Het maken van zo’n eerste afspraak kan via de website-datumplanner. Tijdens het bezoek kunnen jullie de voorkeursring uitgebreid bekijken en natuurlijk ook passen. Als jullie helemaal zeker zijn van de zaak, zal Hildardjan de maten van jullie ringvingers opmeten. Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt voor de dag dat jullie de ringen komen ophalen. Voor vragen, opmerkingen en tips is Bijzondere Trouwringen ook te vinden op Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en LinkedIn.

Goud, witgoud, platina en meer

Trouwringen van witgoud zijn erg gewild. Witgoud is vaak een legering van palladium met goud, van nikkel en goud of van zink met goud. Er zijn twee manieren waarop witgoud gemaakt wordt. Rodineren is de eerste werkwijze. Dit betekent dat op het goud een dunne laag rodium wordt aangebracht.

De andere optie is een daadwerkelijke legering. Nadeel van de eerste methode is dat het laagje in de loop der tijd zal slijten. Als nikkel wordt gebruikt bij het maken van een legering ontstaat een warme tint. Palladium zorgt voor een donkerder eindkleur.

Als je het assortiment witgouden trouwringen bekijkt, zie je dat er veel afwisseling is. Er zijn modellen met een blauwe diamant baguette, exemplaren met een briljant en ringen met zowel een mat als een glanzend gedeelte. De uitstraling van witgoud is tijdloos. Andere sieraden matchen vaak perfect met een witgouden trouwring. Een ander belangrijk pluspunt is dat witgoud hypo allergeen is, oftewel allergische reacties zijn vrijwel uitgesloten. Voor vragen over een specifieke ring kun je het online vragenformulier gebruiken.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/