0rk.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Prive auto leasen

Je weet direct waar je aan toe bent als je een prive auto gaat leasen
Een prive auto leasen kent vele voordelen en is hierdoor een verstandige keuze. Je ziet dat deze dienst de laatste tijd steeds vaker toeneemt. Zorgeloos en weten waar je aan toe bent als het aankomt op de kosten zijn slechts een paar voordelen waar je direct van profiteert. En, minstens zo belangrijk, via XLEasy kun je de nieuwste en mooiste auto’s leasen. Je betaalt geen borg en profiteert van een handige haal- en brengservice. Eerlijk en transparant, dat is wat je van de service van dit bedrijf kunt verwachten.

Een prive auto leasen en de bijkomende voordelen
Als je een prive auto gaat leasen, ben je te allen tijde verzekerd van een compleet product. Als je de keuze maakt voor een bepaalde auto, weet je direct wat je kwijt bent en alle kosten, exclusief de brandstof, zijn in die prijs inbegrepen. Denk hierbij aan kosten zoals de afschrijving van de auto, het onderhoud van de auto en eventuele reparaties zoals het vervangen van de banden. Private lease via XLEasy is ook nog eens geschikt voor iedereen, mits je 18 jaar bent en natuurlijk in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Start vandaag nog met leasen
Waar wacht je nog op? Bezoek de website van XLEasy en regel in slechts een paar stappen een gloednieuwe auto. Heb je vragen over een prive auto leasen of ontvang je graag advies over welke wagen het meest geschikt is in jouw situatie, dan staat het ervaren personeel van dit bedrijf je uiteraard graag te woord. Het team is goed bereikbaar en is onafhankelijk. Weet je al welke auto je gaat leasen?