0rk.nl
Image default
Bedrijven

Tips om het geluid in je auto te verbeteren

Zit je veel in de auto? Dan wil je tijdens het rijden genieten van muziek met een goede geluidskwaliteit en op een veilige manier je smartphone gebruiken. Dit zijn onze tips voor een maximale beleving in je auto.

Smartphone AutoRadio

Als je wil genieten van goed geluid én je telefoon wilt gebruiken zonder deze aan te raken, is een Smartphone Autoradio een goede keuze. De Pioneer SPH-10BT heeft bijvoorbeeld een geïntegreerde smartphone-houder, maakt automatisch verbinding met je telefoon en geeft uitgebreide mogelijkheden via de Pioneer Smart Sync-app. 

Multimedia systeem

Op een multimedia systeem sluit je eenvoudig je smartphone aan. Zo kun je in een handomdraai handsfree bellen en je favoriete apps bedienen. Een multimedia systeem als een 2-din autoradio (dubbel din) geeft je muziek, navigatie en zelfs films weer op een extra groot multi-touch scherm. 

Veel verkochte systemen zijn de Pioneer SPH-DA130DAB en de Pioneer SPH-DA120.

De Pioneer SPH-DA120 heeft een selectie ingebouwde apps. Na de flitsinfo en verkeersinfo apps is nu ook nieuwe navigatiesoftware beschikbaar. Op de Pioneer SPH-DA130DAB kun je je smartphone aansluiten met een USB-kabel of Bluetooth, waardoor je via een draadloze verbinding handsfree kunt bellen of muziek kunt streamen. Muziek is af te spelen met hoogwaardige audiofuncties, waarbij je de geluidsinstellingen naar eigen voorkeur kunt afstemmen. 

Subwooferpakket – subwoofer + versterker

Wil je een krachtige bas in je auto? Ga dan voor een subwoofer met versterker. Een aanrader is het Pioneer GXT-3706B Subwooferpakket. Deze set bestaat uit een passieve gesloten subwoofer, versterker en aansluitingskabels. De innovatieve technologie zorgt voor het ideale frequentiebereik, een sterke en ritmische bas en een gekoelde subwoofer, waardoor de bas langer klinkt.

https://www.venderparts.nl/