0rk.nl
Image default
Marketing

SEO Hosting

Wat zijn SEO-hosting en meerdere C-klasse hosting?

 

De laatste tijd krijgt SEO-hosting veel buzz. Ik heb er een paar artikelen over gelezen en zij vertellen u niet precies wat het is, de voordelen en de ondergang die het heeft op uw websites. Bovendien ga ik er uitgebreid op in, wanneer het moet worden gebruikt en hoe het moet worden gebruikt, of helemaal niet.

Wat is SEO Hosting?


Met SEO hosting kunt u uw domeinnamen over meerdere c-klasse IP’s verspreiden, waardoor ze er uniek en gescheiden uitzien. SEO hosting maakt het allemaal mogelijk om deze IP’s onder één controlepaneel te beheren. Het zou een tijdrovende nachtmerrie zijn om handmatig in te loggen op elk IP-adres.

Als u niet zeker weet wat een IP c-klasse is, heeft elke IP vier klassen. Hieronder wordt uw typische numerieke IP-indeling weergegeven, en hieronder wordt uitgelegd hoe deze is ingedeeld in alfabetische klassen:

111.222.333.444

A.B.C.D

Het bovenstaande voorbeeld laat zien dat “111” de IP “A” -klasse vertegenwoordigt, “222 ″ de IP” B “-klasse vertegenwoordigt,” 333 ″ de IP “C” -klasse vertegenwoordigt en “444 ″ de IP” D “-klasse vertegenwoordigt .

Als u nu seo-hosting zou gebruiken om uw websites te hosten, ziet dit er zo uit over verschillende c-klasse IP’s.

111.222.333.444 (website # 1)
111.222.334.444 (website # 2)
111.222.335.444 (website # 3)
111.222.336.444 (website # 4)
111.222.337.444 (website # 5)

Zie je het verschil? Naar mijn mening is het, hoewel je op verschillende c-klasse van IP’s host, een dode weggever, wanneer ze in numerieke volgorde zijn, zoals in het bovenstaande voorbeeld. Om dit zo uniek mogelijk te maken en geen dode weggeefactie te zijn, moeten de c-klasse IP’s worden verwisseld, niet in numerieke volgorde zoals hierboven.

U hebt misschien geen keus in de manier waarop de c-klasse IP’s worden geleverd. Er is een beperkt aantal SEO hostingproviders, en bieden dat misschien niet aan, maar het doet nooit pijn om het te vragen. Bovendien zijn er een paar die verschillende c-klasse SEO hosting aanbieden, en in meerdere geografische gebieden, maar ze zijn erg duur.

Traditionele hosting biedt u mogelijk extra IP’s tegen een vergoeding, maar meer dan waarschijnlijk zullen ze in dezelfde “D” -klasse zijn, waardoor ze op hetzelfde netwerk en dichtbij binnen bereik zijn. Hieronder ziet u een voorbeeld van uw websites verspreid over verschillende d-klasse IP’s.

111.222.333.444 (website # 1)
111.222.333.445 (website # 2)
111.222.333.446 (website # 3)
111.222.333.447 (website # 4)
111.222.333.448 (website # 5)


Doel van Multiple C Class Hosting

Het doel van SEO hosting is om een ​​voorsprong te krijgen op uw concurrentie door uw zoekmachine rankings en linkwaarde te verhogen.

Mensen die over het algemeen seo-hosting gebruiken, zijn webmasters die een groot netwerk van websites hebben, met als doel crosslinking om hun ranglijst te verbeteren. Als u traditionele hostingmethoden en crosslinking binnen hetzelfde netwerk gebruikt, wordt u snel verbannen uit de zoekmachines. Om ermee weg te komen, moet elke website de indruk geven dat ze uniek zijn en een ander c-klasse IP hebben.

Hoe unieker uw website lijkt te zijn voor de zoekmachines, hoe meer waarde uw links zullen hebben. Zoekmachines zijn erg kieskeurig over de waarde van links, en als ze zich in hetzelfde netwerk bevinden, hebben ze vrijwel helemaal geen waarde. Zoals ik al eerder zei, hoe unieker uw website lijkt te zijn, hoe meer waarde uw links zullen hebben.

Voordat u een SEO-hostingplan koopt, zijn er veel andere factoren om rekening mee te houden en te vermijden, of dit hele scenario is nutteloos. SEO hosting is nodig voor content marketing. Kijk ook eens op lyter.nl


nameservers

Een andere uiterst belangrijke factor in SEO hosting die bijna nooit wordt genoemd, zijn nameservers. Zoekmachines gebruiken de whois-informatie en ze verzamelen meer dan alleen wie de website bezit, maar waar deze wordt gehost, natuurlijk het IP-adres en de nameservers.

Als je niet zeker weet wat nameservers zijn, laat het me dan even uitleggen. Elke server wordt toegewezen aan een IP-adres. Vervolgens wordt dat IP toegewezen aan een speciale set naamservers of “ns”. Om uw website te laten verschijnen, moet u uw nameservers instellen om naar die specifieke nameservers te wijzen. Ik hoop dat je het begrijpt, ik wilde er niet teveel op ingaan.

Terugkomen op het belang van nameservers, zelfs als u meerdere c-klasse IP’s hebt, maar ze gebruiken dezelfde namerservers, dat is geen seo-hosting. Er zijn een paar SEO-hostingproviders die ‘beweren’ dat het SEO-hosting is, omdat het op meerdere c-klasse IP’s is, maar dat is het niet. Het probleem is dat als de nameservers niet uniek zijn voor elk IP-adres, dit geen SEO-hosting is. Dat is traditionele hosting, eenvoudig en simpel.

Als u dezelfde set naamservers voor uw c-klasse IP’s gebruikt, laat u de zoekmachines weten dat al uw websites op hetzelfde netwerk worden gehost. Daarom zijn de servers in de ogen van zoekmachines hetzelfde en niet uniek. Die ene kleine belangrijke factor zal het doel van SEO hosting en uw SEO-inspanningen tenietdoen.

Voor de beste resultaten moet u ervoor zorgen dat elke IP zich in een afzonderlijke c-klasse bevindt en een eigen aangepaste nameserver heeft voor elke IP.

Wat zijn SEO-hosting en meerdere C-klasse hosting?