0rk.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom is beveiliging zo ontzettend belangrijk voor ZZP boekhoudprogramma’s

De technologie heeft de wereld veroverd, en nu zullen degenen die zich niet aanpassen aan de verandering tot het verleden gaan behoren. De technologie helpt ons productiever te worden om ons werk nauwkeuriger en sneller uit te voeren. Als je op zoek bent naar een goedkoop ZZP boekhoudprogramma is het ook belangrijk om goed onderzoek te doen.

–        Nu kunnen we, in tegenstelling tot de traditionele tijd waarin we een volwaardige accountant moesten inhuren om de zakelijke transacties op pen en papier vast te leggen, boekhoudsoftware aanschaffen voor dezelfde taak en kunnen we de vereiste deals gemakkelijker en kosteneffectiever uitvoeren. Als zoiets ons zoveel faciliteiten biedt, wie gaat er dan niet voor? Uiteraard degene, die niet wil verbeteren en groeien.

–        Met al deze technologische ontwikkelingen en de noodzaak om wereldwijd verbinding te maken, is de vraag naar telewerkers drastisch toegenomen. En, we gebruiken cloud hosting om onze respectievelijke taken van overal ter wereld uit te voeren. De cloudtechnologie is populair geworden en steeds meer bedrijven migreren naar de cloud om zichzelf te helpen technologisch geavanceerd te worden en concurrentievoordelen te behalen ten opzichte van anderen.

Hoogwaardige beveiliging voor bedrijven is noodzakelijk

Financiële gegevens worden vaak beschreven als het levensbloed van het bedrijf en het verliezen van kostbare gegevens kan een ergste nachtmerrie zijn voor het bedrijf. In dit tijdperk van gemak is alles gemakkelijk beschikbaar in een paar klikken. Helaas leidt dit gemak er vaak toe dat er verschillende veiligheidsfouten worden gemaakt.

–        Daarom wordt het belangrijk voor ons om ons bewust te worden van de veiligheidsmaatregelen die moeten volgen, om onze gegevens te beschermen tegen elke vorm van veiligheidsinbreuk. Met de cloud kunnen bedrijven echter gemakkelijk hun gegevens beschermen zonder een gat in hun zakken te branden. De cloud biedt zijn gebruikers beveiliging op bancair niveau. De meeste cloudleveranciers slaan de gegevens van hun klanten op in geautoriseerde datacenters zoals SSAE-16 Type II (SOC-1/SOC-2) gecertificeerde centra en HIPAA-compatibele datacenters die een hoge mate van beveiliging en ononderbroken prestaties garanderen om uw vertrouwelijke gegevens op te slaan.

Multi-User en Multi-Device Access

De toegankelijkheid van de benodigde gegevens en software is een van de basisbehoeften. Multi-user en multi-device toegang geeft de gebruikers toegang tot de gegevens in real-time vanaf elk apparaat met een lopende internetverbinding. Als er eerder een team nodig is om samen aan een project te werken, zal het team op zijn beurt aan hetzelfde document moeten werken. Maar met de cloud is aan al dit gedoe een einde gekomen en kunnen medewerkers samenwerken aan een document door gebruik te maken van multi-user toegang. Verder kan men ook uitbestede medewerkers beheren en kan men ze 24 uur per dag monitoren met het cloudmechanisme.

https://boekhoudpakket-vergelijken.nl/boekhoudprogramma/