0rk.nl
Image default
Zakelijk

Schaf een geautomatiseerd voorraadsysteem aan

Wil je ervoor zorgen dat je klanten klant blijven bij je webwinkel en een product dat ze besteld hebben zo snel mogelijk bij hen thuisbezorgd kan worden, gewoon omdat het op voorraad is? Dan kies je als webwinkel voor het beste voorraadoptimalisatiesysteem

Handmatig inkopen op gevoel

Een optimaal voorraadbeheer houdt niets meer in dan dat je op een bepaald moment voldoende producten in voorraad hebt waar dan vraag naar is. Dit kun je handmatig regelen maar dan is het inkopen vaak een gevoelskwestie en worden de aantallen niet gebaseerd op data of feiten. Handmatig inkopen betekent ook meer kans op fouten en op te weinig of juist net te veel voorraad. 

Geautomatiseerd inkopen op basis van data

Om er voor te zorgen dat je voorraadsysteem zo optimaal mogelijk werkt kun je dit automatiseren met behulp van Optiply. Dit is een softwaresysteem dat geschikt is voor webwinkels en waarmee volledig geautomatiseerd de voorraad beheerd kan worden. Op die manier zit je als webwinkel nooit verlegen om bepaalde producten maar heb je er ook nooit veel te veel van. Met een geautomatiseerd systeem wordt op basis van in- en verkoopdata van een bedrijf bepaald hoeveel goederen er waarschijnlijk besteld gaan worden en wordt de voorraad daarop afgestemd. 

Diverse versies mogelijk

Optiply is in verschillende uitvoeringen te koop die ook in prijs verschillen. De diverse versies vind je op de website van het bedrijf met de nodige uitleg. Als je het zelf moeilijk vindt te bepalen welke versie voor jouw webwinkel het meest geschikt is win je het beste eerst extra informatie in voordat je overgaat tot de aanschaf van een dergelijk geautomatiseerd systeem. Je kunt het bedrijf dat Optiply ontwikkeld heeft bellen of mailen maar ook het contactformulier invullen dat je op de website vindt.