0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Hier vlaggenmasten kopen

Online vind je hier speciale aanbiedingen van vlaggenmasten van zeer hoge kwaliteit en vlaggen in alle mogelijke varianten. Masten van polyester, hout of aluminium zijn sterk en tegen mooie prijzen te koop. De bedrijven die deze producten leveren hebben meestal ook een inhouse montageteam, dat vlaggen en of masten bij je komt installeren. Voor een heel gunstige prijs heb je dus zo een totaaloplossing in handen als je je bedrijf een duidelijk zichtbaar kenteken wilt geven. 

Hier kan je vlaggenmasten kopen in verschillende materialen

Vlaggenmasten zijn beschikbaar in verschillende materialen. De lichtste en meest goedkope optie is een polyester vlaggenmast die vaak dan ook van glasvezel voorzien is. Deze masten zijn vaak beschikbaar in lengtes van 5 tot 20 meter. Hout is een andere optie. Hout heeft het voordeel van een prachtig en natuurlijk uiterlijk, en kan uit meerdere verlijmde lagen bestaan, wat de duurzaamheid ervan sterk ten goede komt. Een zeer sterke en toch lichte optie is een vlaggenmast van aluminium. Die kan cilindrisch zijn of conisch – in het laatste geval is het bovenste deel lichter is dan het onderste deel, wat de mast sterker maakt. Door speciale constructietechnieken wordt een naad in deze vlaggenmasten voorkomen. Deze vlaggenmasten kunnen blank worden gelaten, wat vooral in de zon een prachtig schitterend effect geeft. Maar ze kunnen ook gecoat worden in een RAL-kleur naar jouw wens. 

Een aluminium mast voor banieren bestellen

Terug van weggeweest zijn de kenmerkende baniervlaggen, die wel wat doen denken aan de vlaggen op de muren van middeleeuwse kastelen. Door hun grote hoogte, tot wel 9 meter, maken ze een onuitwisbare uitdruk. Ze kunnen bedrukt worden met een aantal van je bedrijfslogo’s onder elkaar, maar natuurlijk is elke gewenste opdruk mogelijk. Tegenwoordig is het standaard om een vlag dubbelzijdig te bedrukken. Deze baniervlaggen worden vaak opgehangen aan oersterke aluminium masten. Die kunnen eventueel worden uitgerust met inwendige hijslijnen. Daarmee kan de vlag heel makkelijk gehesen of gestreken worden, zonder dat de hele mast naar de grond gekanteld hoeft te worden.