0rk.nl
Image default
Bedrijven

Mulder Yacht Design & Naval Architecture

Voor jachten van alle soorten en maten bent u bij Mulder Design aan het juiste adres. Het Nederlandse familiebedrijf bestaat al sinds 1979 en heeft zich in de afgelopen 37 jaar gespecialiseerd in jachtontwerp, scheepsbouwkunde, ingenieurswerk, projectmanagement en herstelwerkzaamheden. Zij hebben inmiddels al meer dan 600 ontwerpen op hun naam staan en hebben bewezen voor kwaliteit en voor persoonlijke service te staan bij het ontwerpen en bouwen van jachten.

De vier stappen naar succes

Frank en Jan Mulder werken al jarenlang nauw samen met een aantal specialisten om de beste service en kwaliteit te kunnen bieden op het gebied van jachtontwerp. Zo hebben zij een uniek stappenplan ontwikkeld voor al hun projecten. Dit overzichtelijke plan, het ‘alles-in-één Mulder Design-project’, beslaat in totaal vier stappen waarin staat beschreven hoe een project, van begin tot eind kan worden uitgevoerd.

Maatwerk en detail

Bij het uitwerken en realiseren van ieder project, wordt er vanuit Mulder Design, naast alle technische vereisten, rekenkundige technieken en andere relevante technologieën, veel aandacht besteed aan uiterlijke kenmerken. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de persoonlijke smaak van de klant. Toch zal het team van Mulder Design nooit schromen om hun professionele inzichten met u te delen om u perfect voor te lichten en te adviseren over alle mogelijke opties en de eventuele gevolgen van bepaalde keuzes. Zij beschouwen elk project als maatwerk en vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer weten over Mulder Design en over alle opties op het gebied van jachtontwerp? Voor meer informatie of bij vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

http://mulderdesign.nl/

Related posts

Voor uw lasklus zoekt u een betrouwbaar lasbedrijf

SK Productions zorgt voor de mooiste bedrijfsvideo

Waar moet u op letten bij het kopen van een woning?